Πιτσιρικάς ανταλλάζει... τη μαμά του με τη φανέλα του Μέσι (pic)

Viral κατάφερε να γίνει ένας πιτσιρικάς που παρακολούθησε το βράδυ της Τρίτης το παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λειψία από τις εξέδρες του «Παρκ ντε Πρενς» για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League εξαιτίας μιας ασυνήθιστης πρόταση στον Λιονέλ Μέσι.

Ο μικρός οπαδός των Παριζιάνος και προφανώς του Αργεντινού σταρ κατά τη διάρκεια της προθέρμανσής των ποδοσφαιριστών τράβηξε τα βλέμματα πάνω του λόγω της ταμπέλας που κρατούσε στην οποία υπήρξε ένα… ξεκάθαρο μήνυμά: «Λίο, δώσε μου τη φανέλα σου και σου δίνω τη μαμά μου»! Δίπλα στον πιτσιρικά καθόταν η μητέρα του και έδειχνε ατάραχη από την προσφορά του γιού της.

Όταν ο διαιτητής σφύριξε την έναρξή του αγώνα ο Μέσι δεν είχε απαντήσει ακόμα για το τι προτίθεται να πράξει και ομολογουμένως φαίνεται απίθανό να δέχθηκε τη συμφωνία. Άγνωστο ωστόσο παραμένει αν στο τέλος της αναμέτρησης βγήκε τον πιτσιρικά και του πραγματοποίησε το όνειρό του.

Στο «Παρκ ντε Πρενς» βρέθηκε ακόμα ένας θρύλος του ποδοσφαίρου. Ο Ροναλντίνιο που υπήρξε πρώην ποδοσφαιριστής της PSG αλλά και συμπαίκτης του Μέσι στη Μπαρτσελόνα είχε τετ α τετ με τον Αργεντινό σταρ.

Πάντως τόσο ο πιτσιρικάς, όσο και Ροναλντίνιο αλλά και όλοι όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες του Παρκ Ντε Πρενς παρακολούθησαν ένα εκπληκτικό παιχνίδι με την Πάρι να επικρατεί με ανατροπή της Λειψίας με 3-2. Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε μαγική παράσταση, πέτυχε δυο γκολ και οι Γάλλοι έκαναν βήμα πρωτιάς στον όμιλο.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Η Σουηδία υποκύπτει στη δύναμη των οπαδών και απορρίπτει το VAR
Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς
Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ