Σπαρακτικές δηλώσεις του πρώην προπονητή της Νιούκαστλ-«Με έλεγαν ηλίθιο...»

Ο πολύπειρος κόουτς έχοντας συμπληρώσει 1.000 παιχνίδια ως προπονητής, απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της Νιούκαστλ και σε συνέντευξή του περιέγραψε με πόνο ψυχής πως ήταν να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας που αγαπούσε από παιδί χωρίς να είναι κατ' ουσίαν ποτέ επιθυμητός από τους οπαδούς της.

«Νομίζω ότι αυτή μπορεί να είναι και η τελευταία μου δουλειά. Δεν αφορά μόνο εμένα, έχει επιβαρύνει όλα τα μέλη της οικογένειάς μου, επειδή είναι όλοι από το Νιούκαστλ και δεν μπορώ να το αγνοήσω. Ανησυχούσαν για εμένα... ειδικά η γυναίκα μου. Αντιμετώπισε τον θάνατο των γονιών μου, οι δικοί της δεν είναι τόσο καλά και παράλληλα έπρεπε να ανησυχεί για το τι περνάω τα τελευταία δύο χρόνια», ανέφερε.

Ο Μπρους ανέλαβε το τιμόνι της Νιούκαστλ το 2019 και ένιωθε ότι ονειρεύεται. Βρισκόταν στη θέση του προπονητή για τον σύλλογο που υποστηρίζει από μικρό παιδί. Ποτέ δεν έγινε αποδεκτός ωστόσο από τους οπαδούς της ομάδας που τον συνέδεαn με το προηγούμενο διοικητικό καθεστώς του Μάικ Άσλεϊ.

«Νόμιζα ότι θα τα καταφέρω αλλά ήταν πολύ πολύ σκληρό. Το να μην είσαι πραγματικά ποτέ επιθυμητός, το να διαβάζεις συνεχώς ότι οι άνθρωποι λένε ότι θα αποτύχω, ότι ήμουν άχρηστος, χοντρή σπατάλη χώρου, ένας χαζός ή οτιδήποτε άλλο. Από την 1η ημέρα», τόνισε εξηγώντας πως: «Όταν τα πηγαίναμε καλά ήταν "ναι αλλά το στιλ ποδοσφαίρου είναι σκουπίδι" ή ήμουν απλά "τυχερός". Προσπάθησα να το απολαύσω και το έκανα. Πάντα μου άρεσε ο αγώνας, να αποδεικνύω ότι οι άνθρωποι κάνουν λάθος, αλλά αυτό ήταν μόνο. Μάχη, αγώνας. Ακόμα και όταν κερδίζεις ένα παιχνίδι, δεν νιώθεις ότι κερδίζεις τους οπαδούς ».

«Ήθελα τόσο πολύ να το κάνω να δουλέψει. Ήμουν περήφανος που ήμουν ο προπονητής της Νιούκαστλ, ακόμα και στους σκοτεινούς καιρούς, ήμουν αποφασισμένος να συνεχίσω την προσπάθεια, να κρατήσω αυτόν τον σύλλογο στην Premier League. Ο κόσμος μου είπε να παραιτηθώ κι αν δεν ήταν η Νιούκαστλ θα αρνιόμουn. Απλώς ένωσα ότι αυτός που θα έρθει μπορεί να τα πάει καλύτερα από εμένα».

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Φαβορί ο Σλοτ για να διαδεχθεί τον Κλοπ στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ
Τερματοφύλακας στο Ιράν τιμωρήθηκε γιατί αγκάλιασε γυναίκα οπαδό σε ποδοσφαιρικό γήπεδο
Απάντησε για τον πολυσυζητημένο πανηγυρισμό του μπροστά στους παίκτες της Κόβεντρι ο Άντονι
Αφήνει τη Nike για να ξανασυνεργαστεί με την Adidas η Λίβερπουλ
Τα είπε με τη Γουέστ Χαμ ο Αμορίμ και έχει πολλά να σκεφτεί
ΒΙΝΤΕΟ:¨Ξέσπασε σε κλάματα ο Μαρτίνες-«Δουλέψαμε σκληρά, μας αξίζει αυτή η χαρά»
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Ανάσα για τους προπονητές ενόψει του Euro-Εγκρίθηκε το αίτημα των 26 ποδοσφαιριστών
Πέρασαν επτά χρόνια από το clasico του Μέσι και ο iconic πανηγυρισμός με τη φανέλα στο «Μπερναμπέου»
Μπέλιγχαμ: Θέλω πρωτάθλημα, Champions League με τη Ρεάλ και Euro με την Αγγλία