Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Κατέθεσε ο Βαλμπουενά στη δίκη του Μπενζεμά για την υπόθεση εκβιασμού-«Ντροπή του που δεν ήρθε»

  20/10/2021 16:58
Κατέθεσε ο Βαλμπουενά στη δίκη του Μπενζεμά για την υπόθεση εκβιασμού-«Ντροπή του που δεν ήρθε»

Κατέθεσε ο Βαλμπουενά στη δίκη του Μπενζεμά για την υπόθεση εκβιασμού-«Ντροπή του που δεν ήρθε»

  20/10/2021 16:58

Ο άσος του Ολυμπιακού έδωσε το παρών στην ακροαματική διαδικασία, εν αντιθέσει με τον σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, και στην κατάθεσή του ενώπιον του δικαστηρίου αναφέρθηκε στις συνομιλίες του με τον Τζιμπρίλ Σισέ, στον φόβο του ότι θα αποκλειστεί από την Εθνική Ομάδα ενώ υπογράμμισε ότι ποτέ δεν σκέφτηκε να πληρώσει για να μη βγει στη δημοσιότητα το βίντεο.

«Ποτέ δεν υπήρξε ερώτηση για συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, αλλα υπήρξε μια απειλή απο ανθρώπους που μου έλεγαν ότι έχουν κάτι δικό μου. Ένιωσα ότι κινδυνεύω. Ήξερα ότι αν γινόταν γνωστό το βίντεο θα ήταν δύσκολα τα πράγματα στην εθνική ομάδα της Γαλλίας», υποστήριξε ο Ματιέ Βαλμπουενά.

«Νόμιζα ότι μπλόφαρε ο Σισέ»

«Όταν ο Τζιμπρίλ Σισέ μου είπε για το βίντεο δεν τον πίστεψα στην αρχή, νόμιζα ότι είναι μπλόφα», τόνισε για να συνεχίσει «όταν συνειδητοποίησα ότι είναι αλήθεια σκέφτηκα ενστικτωδώς να κάνω καταγγελία», εξήγησε ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πέρασε από το μυαλό του να δώσει τα χρήματα.

Ο Younes Houass (ένας εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση) κλήθηκε τότε στην έδρα για να δώσει τη δική του εξήγηση: «Τον Μάιο του 2015 ο Zouaiou (ο οποίος θεωρείται και ο βασικός εγκέφαλος), με παίρνει τηλέφωνο για να μου πει ότι έχει ένα βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο για έναν παίκτη της Εθνικής Γαλλίας. Μου είπε ότι είναι ο Ολιβιέ Ζιρού. Αλλά μετά από κάποιες εβδομάδες με πήρε ξανά για να μου πει ότι είναι ο Βαλμπουενά».

Ο Houass υποστήριξε ότι ουδέποτε ζήτησε χρήματα από τον Βαλμπουενά για να μην κυκλοφορήσει το βίντεο, και πως «απλώς ενημέρωσα», επιβεβαιώνοντας ότι αντάλλαξε κλήσεις και μηνύματα με τον άσο του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι καθένας από τους κατηγορούμενους αντιμετωπίζει ποινή πενταετούς κάθειρξης και χρηματικό πρόστιμο 75.000 σε περίπτωση που αποδειχθεί η ενοχή του.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας