Το θέατρο των… θαυμάτων με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλτο

Τα πάντα έδειχναν χαμένα. Τα social media έβραζαν. Το γήπεδο μουρμούριζε. Όλοι σκέφτονταν την επόμενη μέρα και τον διάδοχο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Η Αταλάντα προηγούνταν με 0-2 στο Ολντ Τράφορντ και έμοιαζε έτοιμη να πάρει ένα ακόμα σκαλπ, ενός μεγάλου ευρωπαίου αντιπάλου.

Κι όμως οι κόκκινοι διάβολοι βρήκαν τον τρόπο να γυρίσουν τα πάντα. Το 3-2 μπαίνει σε μία λίστα με τις σπουδαιότερες ανατροπές που έχουν κάνει στο Θέατρο των ονείρων που για μία βραδιά έγινε θέατρο των θαυμάτων.

Οι Ιταλοί μπήκαν έτοιμοι για να γράψουν ιστορία, πατώντας πάνω στην κάκιστη ψυχολογία των αντιπάλων του. Εκμεταλλεύτηκαν τις τεράστιες τρύπες στο κέντρο της άμυνας και με τέρματα από Πάσαλιτς (15’) και Ντεμιράλ (27’) βρέθηκαν μπροστά σε μία τεράστια νίκη.

Συν τοις άλλοις, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβλεπε την απέναντι εστία σαν… κουμπότρυπα. Σε δύο περιπτώσεις ο Φρεντ και σε άλλη μία ο Κριστιάνο απέτυχαν να σκοράρουν σε απλές ευκαιρίες, ενώ στο τέλος του ημιχρόνου ο Ράσφορντ σημάδεψε για πρώτη φορά το δοκάρι του Μούσο.

Κι εκεί που έλεγες ότι αυτό το παιχνίδι δεν γυρνάει ποτέ, ήρθε η… ανάσταση. Μετά από ένα ακόμα χαμένο τετ-α-τετ από τον Κριστιάνο, ο Ράσφορντ μείωσε σε 1-2 (53’) και η ενέργεια του ματς γύρισε.

Ο ΜακΤόμινεϊ σημάδεψε για δεύτερη φορά το δοκάρι (57’), ο Ντε Χέα με σπουδαία διπλή απόκρουση κράτησε ζωντανούς τους Άγγλους, που βρήκαν τρόπο να επιστρέψουν από την Κόλαση.

Ο προωθημένος Μαγκουάιρ με άψογο πλασέ ισοφάρισε σε 2-2 (74’) και στο τέλος ήταν η ώρα του συνήθους υπόπτου.

Από άψογη σέντρα του Σο, ο Κριστιάνο με άψογη διαγώνια κεφαλιά έκανε το 3-2(81’) και απογείωσε το Ολντ Τράφορντ που βίωσε ένα τρελό βράδυ, στο οποίο η Γιουνάιτεντ από την τελευταία θέση του ομίλου βρέθηκε μέσα σε μερικά λεπτά, στην κορυφή!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, Φρεντ (81’ Μάτιτς), ΜακΤόμινεϊ (66’ Πογκμπά), Ράσφορντ (66’ Καβάνι), Φερνάντες, Γκρίνγουντ (75’ Σάντσο), Ρονάλντο.

Αταλάντα: Μούσο, Ντε Ρόον, Ντεμιράλ (46’ Λοβάτο), Παλομίνι, Τσαπακόστα, Κούπμαϊνερς (80’ Πετσέλα), Φρόιλερ, Μέλε, Πάσαλιτς (68’ Μαλινόφσκι), Μουριέλ (56’ Ζαπάτα), Ίλιτσιτς (68΄Μίραντσουκ).

Περίπατος για το… κόκκινο υποβρύχιο

Απόψε ήταν η βραδιά των ομάδων που φορούσαν κόκκινα, αυτή τη φορά το κίτρινο υποβρύχιο επέλεξε άλλα χρώματα που του έφεραν γούρι. Τα δύο γρήγορα γκολ από Πίνο (6’) και Μορένο (16’) δημιούργησαν μία συνθήκη στην Βέρνη που δεν άλλαξε ποτέ.

Η Γιουνγκ Μπόις πίεσε πολύ στο πρώτο μισό της επανάληψης, έχασε πολύ σημαντικές ευκαιρίες, βρήκε το 1-2 με τον Έλια (77’), όμως στο τέλος η Βιγιαρεάλ έκανε μία αγχωτική νίκη, περηφανή θρίαμβο.

Ο Μορένο (89’) και ο Τσουκουέζε (92’) έφτασαν το σκορ στο θριαμβευτικό 1-4 και η Βιγιαρεάλ έφτασε στην πρώτη της νίκη στον όμιλο που την φέρνει απευθείας στην δεύτερη θέση.

Γιανγκ Μπόις: Φον Μπάλμους, Λεφόρ (62’ Χέφτι), Καμαρά, Λάουπερ, Έμπισερ, Φάσναχτ (90 Μαμπιμπί), Μάρτινς Περέιρα (70’ Ρίντερ), Γκαρσία, Έλια, Νγκαμαλεού, Σιεμπατσιέ (70’ Κανγκά).

Βιγιαρεάλ: Ρούγι, Φόιθ, Αλμπιόλ (83’ Μαντί), Τόρες, Πεδράθα, Καπού, Κοκλέν, Παρέχο, Πίνο (90’ Γκόμεθ), Μορένο (70’ Αλμπέρτο Μορένο), Ντανζουμά (89’ Τσοκουέζε).

Πηγή: sdna.gr 

Δειτε Επισης

Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί