Aπατεώνες προσφέρουν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού στους παίκτες για 1.000 λίρες

Σάλο έχει ξεσηκώσει το δημοσίευμα της Daily Mail που κάνει λόγο για σκάνδαλο πλαστογραφίας στην Πρέμιερ Λιγκ. Συγκεκριμένα, μερικοί επιτήδειοι χρησιμοποιούν τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού στην κατηγορία για να προσφέρουν πλαστά πιστοποιητικά σε παίκτες έναντι 1.000 λιρών.

Ακόμη δεν είναι γνωστό αν οι ποδοσφαιριστές έχουν «αγοράσει» τα πλαστά πιστοποιητικά, όμως σύμφωνα με το δημοσίευμα, αρκετοί είναι αυτοί που έχουν επιβεβαιώσει την ύπαρξη τους.

Η Πρέμιερ Λιγκ διαθέτει πολύ χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού με μόλις τρεις ομάδες να έχουν ξεπεράσει το 90% στο σύνολο των παικτών τους ενώ μόνο 7 ομάδες έχουν πάνω από τους μισούς παίκτες εμβολιασμένους με τη διπλή δόση.

Με αυτή τη στάση των παικτών, οι απατεώνες αργά ή γρήγορα θα εισέλθουν και στο χώρο του ποδοσφαίρου και τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού θα αποδειχθούν καταστροφικά και για τους παίκτες αλλά και για την ίδια τη Λίγκα. 

Πηγή: england365

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε Φαν Μπρόνκχορστ για το επιτελείο του Σλοτ η Λίβερπουλ
Ανακοινώθηκε από τη Ρέξαμ στα 40 του χρόνια ο Άσλεϊ Γιανγκ
Το μήνυμα του Μπαπέ μετά τη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση
Έβγαλε νέα φανέλα και... προειδοποιεί η Μπαρτσελόνα
Ομοφοβικά συνθήματα πήγαν να τινάξουν στον αέρα το Ντόρτμουντ-Μοντερέι
Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κουάνσα από τη Λίβερπουλ η Λεβερκούζεν
Oμάδας της Σαουδικής Αραβίας προσφέρει 50 εκατομμύρια για τον Κεν
Έριξε άκυρο στη Μπάγερν για τον Λουίς Ντίας η Λίβερπουλ
Τα ζευγάρια των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, ξεχωρίζει το Παρί-Μπάγερν
Πλησιάζει στην Άρσεναλ ο Γκιόκερες