Στην κορυφή με επεισοδιακό τρόπο η Σεβίλλη

Η Σεβίλλη πήγε να κλέψει ένα επικό διπλό στην Μαγιόρκα με γκολ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως το VAR είχε άλλη άποψη (1-1).

Ξανά στην κορυφή, πιθανότατα για λίγες ώρες, η Σεβίλλη που πήγε να πάρει μία νίκη από αυτές που δίνουν πρωταθλήματα, αλλά δεν υπολόγισε στο VAR.

Η ομάδα του Λοπετέγκι άργησε να ξυπνήσει και επέλεξε να μην εμφανιστεί στο πρώτο μέρος του αγώνα στην Μαγιόρκα. Οι νησιώτες πήραν προβάδισμα από νωρίς με τον Αντόνιο Σάντσεθ (22’) και με εξαίρεση κάποιες στατικές φάσεις έδειξαν να ελέγχουν την αναμέτρηση στο πρώτο μέρος.

Μάλιστα άγγιξαν το 2-0 με το δοκάρι του Άνχελ (49’), όμως από εκεί και μετά η πίεση των Ανδαλουσιανών αυξήθηκε αισθητά. Ο Ράφα Μιρ (59’) απάντησε στα δοκάρια, όμως η πίεση επιβραβεύτηκε με την ισοφάριση που ήρθε από κεραυνό του Έρικ Λαμέλα (73’, 1-1).

Η αποβολή του Χάουμε στο 90ό λεπτό αύξησε ακόμα περισσότερο την πίεση από την Σεβίλλη που πίστεψε ότι έφτασε στην μεγάλη ανατροπή στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Οκάμπος, όμως η χαρά κόπηκε απότομα, όταν το VAR αποκάλυψε χέρι του σκόρερ, που άφησε τους φιλοξενούμενους με πίκρα στα χείλη από το τελικό 1-1.

Δειτε Επισης

Έτοιμη να αφήσει οριστικά πίσω της τους οικονομικούς περιορισμούς της La Liga η Μπαρτσελόνα
Αποσύρει τη φανέλα με το No20 στη μνήμη του Ζότα η Λίβερπουλ
Σκληρό μπρα ντε φερ για τον Όσιμεν-Η Νάπολι είπε όχι στα 70 εκατομμύρια της Γαλατάσαραϊ
Η Ισπανία λύγισε την Ιταλία, που την ακολούθησε στα προημιτελικά-Kαταδικαστική ήττα για Πορτογαλία
Η UEFA υποβίβασε την Κρίσταλ Πάλας στο Conference League-Στο Εuropa League η Nότιγχαμ Φόρεστ
Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ μπαίνουν στην Clausura με στόχο να «γιατρέψουν» τις... πληγές τους
Η νέα οικονομική ανάσα για την Μπαρτσελόνα έρχεται από το Κονγκό
Πώς ο Τερ Στέγκεν επηρεάζει την ενδεχόμενη μεταγραφή του Λούκμαν στην Μπαρτσελόνα
Επιστρέφει στην Premier League o Χέντερσον
Ανοιχτό το μέλλον του Μανδά στη Λάτσιο-Ενδιαφέρον από Premier League και La Liga