Τέλος ο Κούμαν από τη Μπαρτσελόνα

Το κλίμα ήταν άσχημο, οι ήττες διαδοχικές και το ευρωπαϊκό μέλλον αβέβαιο! Η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε τη Ράγιο, ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας και η διοίκηση του συλλόγου θα κάνει τα πάντα για να «ξυπνήσει» τους παίκτες. Ετσι, παρελθόν αποτελεί ο Ρόναλντ Κούμαν από την τεχνική ηγεσία, μιας και η εικόνα της Μπάρτσα είναι... καταθλιπτική εντός κι εκτός συνόρων. Στη LaLiga είναι στην 9η θέση, ενώ στο Champions League έχει μόλις μια νίκη.

Η απόλυση δεν είναι επίσημη, ωστόσο, όπως αποκάλυψε η Sport, η ανακοίνωση θα βγει στις επόμενες ώρες. Η απογοήτευση ήταν έντονη στο διοικητικό συμβούλιο και μετά την ήττα από τη Ράγιο η κατάσταση έγινε... αφόρητη. Ο Κούμαν εγκαταλείπει τον πάγκο έπειτα από 67 αγώνες, έχοντας ως μεγαλύτερη διάκριση ένα κύπελλο Ισπανίας.

Τσάβι, Σέρτζι Μπαρτζουάν (προπονητής της δεύτερης ομάδας, ως προσωρινός) και Μαρσέλο Γκαγιάρδο οι τρεις βασικοί υποψήφιοι και από το πρωί της Πέμπτης αρχίζει η προπονητολογία. Ο Τσάβι είναι πιο ψηλά στη λίστα, με την καταλανική εφημερίδα «Ara» μάλιστα να ισχυρίζεται πως εκείνος είναι που θα αναλάβει την διάδοχη κατάσταση.

Λίγο μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Sport» ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να γνωστοποιούν το «διαζύγιο» με τον Ρόναλντ Κούμαν.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Δειτε Επισης

Υποβιβάστηκε μετά από 35 χρόνια η Φίτεσε-Δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των κανονισμών αδειοδότησης
Η Γιουβέντους «έσωσε» στο φινάλε το βαθμό στη Σαρδηνία, νίκη για Λάτσιο
Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League