Μετά τον Τσάβι η νέα εποχή στην Μπαρτσελόνα θα έχει Ντάνι ʼλβες και Πουγιόλ!

Ο Τσάβι έπιασε δουλειά την Τρίτη κάνοντας την πρώτη του προπόνηση ως κόουτς των «μπλαουγκράνα». Γνώρισε τους ποδοσφαιριστές του, μίλησε για την ανάγκη αυτό το σύνολο ν' αρχίσει ν' αποκτά νοοτροπία νικητή και να επαναφέρει την Μπαρτσελόνα σε κορυφές, με τον άλλοτε μαέστρο του κέντρου να επιβάλλει τους δικούς του νόμους και να προσπαθεί να καταστήσει σαφές πως πλέον... τελείωσαν τα παιχνίδια και οι χάρες.

Ο Τζουάν Λαπόρτα, είχε δείξει από την παρουσίαση του Τσάβι ορισμένα από τα σχέδια που έχει καταστρώσει για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Άλλωστε, η μετά – Μέσι εποχή έχει ξεκινήσει θεόστραβα, ωστόσο, το πρώτο πρόβλημα λύθηκε. Απομακρύνθηκε ο Κούμαν που δεν μπορούσε να διαχειριστεί πλέον την κατάσταση και προσελήφθη ο Τσάβι με την ελπίδα η προπονητική του θητεία να θυμίσει την τεράστια επιτυχία που είχε ως πιστό μέλος των «μπλαουγκράνα» στο παρελθόν.

Σε αυτή την νέα σελίδα της ιστορίας του κλαμπ, ο Λαπόρτα θέλει κι άλλους που αγαπούν το καμάρι της Βαρκελώνης και μπορεί να ποντάρει και να στηριχθεί πάνω τους. Δυο εξ αυτών, τα ονόματα των οποίων κυκλοφορούν πολύ τις τελευταίες ώρες στα διάφορα σενάρια, είναι οι Ντάνι Άλβες και Κάρλες Πουγιόλ.

Για τον τελευταίο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Εμβληματικός αρχηγός της Μπαρτσελόνα, μια από τις σπουδαιότερες μορφές στην ιστορία του κλαμπ, που από την πρώτη στιγμή είδε θετικότατα την πρόσληψη του Τσάβι στην τεχνική ηγεσία.

Ο Άλβες έχει τη δική του, διαφορετική τρέλα. Μπορεί να ήθελε να παίξει... ακόμα και τσάμπα στην ομάδα τη νέα σεζόν, όμως, ίσως και να επιστρέψει στη Βαρκελώνη από έναν διαφορετικό ρόλο.

Μέσα στην εβδομάδα ίσως και να έχει ραντεβού με τον Λαπόρτα και τους ανθρώπους του συλλόγου για να συζητήσουν, έχοντας λάβει ενημέρωση από τον πρόεδρο για να εξετάσουν μαζί το ενδεχόμενο συνεργασίας σε ένα συγκεκριμένο πρότζεκτ.

«Ο Ντάνι Άλβες ήδη βοηθάει με διάφορους τρόπους τη Μπαρτσελόνα και έχει προσφερθεί να συνεργαστούμε σε διάφορα θέματα που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι.

Και με τον Πουγιόλ υπάρχει διαφορετική σχέση. Μπορούν να βοηθήσουν τον Τσάβι ανά πάσα στιγμή» είχε αναφέρει ο Τζουάν Λαπόρτα και ίσως το άμεσο μέλλον να επιφυλάσσει μεγάλα come-back στο «Καμπ Νόου».

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Πρόκριση για Ρόμα, Λεβερκούζεν, Μαρσέιγ και Αταλάντα στα ημιτελικά του Europa League
Οι ημερομηνίες των αγώνων του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference
Μεγάλη πρόκριση η Ρόμα, ακάθεκτη για κούπα η Λεβερκούζεν και εκτός Ευρώπης η Λίβερπουλ
Άνω κάτω η Μπριζ-Έφυγε ο Ολσεν από την Ελλάδα και πήγε στη Δανία
Τέλος οι ρεβάνς από την αρχή του Κυπέλλου Αγγλίας-Ανακοίνωσε τις αλλαγές η FA
Θα κινηθεί για τον Κούντους η Λίβερπουλ αν ο Σαλάχ αποχωρήσει το καλοκαίρι
Σκληρές μάχες σε τέσσερα... μέτωπα για τα εισιτήρια των ημιτελικών
Η Παρί καταγγέλλει τους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα για ρατσιστικές προσβολές στον Ντεμπελέ
Έχει βάλει στο... μάτι τον Ντιμπάλα η Μπαρτσελόνα-Η ρήτρα-σοκ του Αργεντινού (pic)
Σχηματίζεται η τετράδα και τα πιθανά ζευγάρια των ελληνικών ομάδων στο Conference League