Παίκτρια της Παρί έβαλε να χτυπήσουν συμπαίκτρια της με σιδερολοστό για να παίζει περισσότερο

Σοκ στη Γαλλία αλλά και στον κόσμο του ποδοσφαίρου προκαλεί δημοσίευμα στη Γαλλία που αναφέρει πως η 26χρονη παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν, Αμινατά Ντιαλό, είναι ο ηθικός αυτουργός για τη βάναυση επίθεση που δέχτηκε η συμπαίκτρια της στην Παρί και την Εθνική Γαλλίας, Κέιρα Χαμραουί.

Η Equipe αναφέρει πως η Ντιαλό προσέλαβε δύο άνδρες οι οποίοι την Πέμπτη (4/11) επιτέθηκαν στην Χαμραουί με σιδερολοστό και τη χτυπούσαν στα πόδια για να την τραυματίσουν με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αγωνίζεται και στη θέση της να παίξει η Ντιαλό.

Η Χαμραουί, που επέστρεψε το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα, πήγε στο νοσοκομείο, όπου της έγιναν πολλάπλα ράματα στα χέρια και στα πόδια. Η Χαμραουί δεν αγωνίστηκε στο ματς της Τετάρτης κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League, σε έναν αγώνα που θα ήταν ο 100ος με τη φανέλα της Παρί.

Ένα κοντινό πρόσωπο της Χαμραουί εξηγεί πως έγινε το γεγονός: "Επέστρεφε από μια εκδήλωση της ομάδας, μαζί με δύο συμπαίκτριες της. Ήταν κοντά στο σπίτι της με τη Ντιαλό να οδηγεί, όταν εμφανίστηκαν δύο μασκοφόροι, ο ένας την άρπαξε έξω από το αμάξι. Της επιτέθηκαν και τη χτύπησαν πάρα πολλές φορές με ένα μεταλικό αντικείμενο στα πόδια για αρκετά λεπτά πριν αποχωρήσουν".

Η Ντιαλό συνελήφθη την Πέμπτη (11/.11) το πρωί και η Παρί εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

"Η Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαιώνει πως η Αμινατά Ντιαλό συνελήφθη σήμερα το πρωί από την αστυνομία των Βερσαλλίων στο πλασίο της διεξαγωγής έρευνας για επίθεση σε συμπαίκτρια της. 

Η Παρί Σεν Ζερμέν καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τη βία.

Από το απόγευμα της Πέμπτης ο σύλλογος έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εγγυηθεί την υγεία, την ευημερίνα και την ασφάλεια ολοκλήρης της γυναικείας ομάδας.

Η Παρί Σεν Ζερμέν συνεργάζεται με την αστυνομία των Βερσαλλίων για να ξεκαθαρίσει το θέμα. Το κλαμπ παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη της διαδικασίας και εν συνεχεία θα μελετήσει τι ενέργειες θα πάρει".

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση