«Σκοράραμε και μετά σταματήσαμε να παίζουμε»

 Η Πορτογαλία ήταν απαρηγόρητη μετά την ήττα από τη Σερβία (1-2), που προήλθε από το γκολ του Αλεξάντερ Μίτροβιτς στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος δεν κατάφερε να πάρει την πρωτιά στον 1ο προκριματικό όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 και έτσι, θα οδηγηθεί στα playoffs του Μαρτίου.

Μετά το φινάλε του αγώνα, ο άσσος της Μάντσεστερ Σίτι, Μπερνάρντο Σίλβα, εμφανίστηκε απογοητευμένος, ενώ θέλησε παράλληλα, να απολογηθεί στους Πορτογάλους για την ήττα της ομάδας.

"Ήταν ένα κακό παιχνίδι για την Πορτογαλία. Σκοράραμε νωρίς, αλλά μετά σταματήσαμε να παίζουμε. Δεν μπορώ να βρω λόγια για να το περιγράψω, δεν υπάρχουν. Ήταν απαίσιο, πρέπει να πάμε πολύ καλύτερα γιατί έχουμε τα playoffs τον Μάρτιο και θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε. Αλλά στην έδρα μας, με 65 χιλιάδες φιλάθλους, έπρεπε να τα πάμε πολύ καλύτερα. Ζητώ συγγνώμη από τους Πορτογάλους που παρακολούθησαν έναν αγώνα που δεν έπρεπε να δουν.

Το πλάνο ήταν να έχουμε την μπάλα, αλλά η Σερβία ήταν κυρίαρχη. Δεδομένης της ποιότητας των παικτών μας, αυτό είναι ντροπιαστικό. Έπαιξα λίγο πιο περιορισμένα, προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, μέχρι που ήρθε η στιγμή που σκέφτηκα ότι ένας άλλος παίκτης μπορεί να βρισκόταν σε καλύτερη κατάσταση από μένα", τόνισε ο 27χρονος μέσος των πρωταθλητών Αγγλίας.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί
Πρόστιμο στην Μπαρτσελόνα για τη ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της
Είπε αντίο στην Ευρώπη o ΠΑΟΚ με κέρδη άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ
Τα highlights από τη μεγαλειώδη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε
Πρόκριση για Ρόμα, Λεβερκούζεν, Μαρσέιγ και Αταλάντα στα ημιτελικά του Europa League
Οι ημερομηνίες των αγώνων του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference
Μεγάλη πρόκριση η Ρόμα, ακάθεκτη για κούπα η Λεβερκούζεν και εκτός Ευρώπης η Λίβερπουλ