Η WOW SPORTS φέρνει στην Κύπρο τους WORLD FOOTBALL LEGENDS της Αγγλίας!

 

Οι World Football Legends είναι ο κορυφαίος οργανισμός για θρύλους ποδοσφαιριστές και διοργάνωση εκδηλώσεων στο ποδόσφαιρο. Συνεργάζεται με κορυφαίους επαγγελματίες του ποδοσφαίρου άνω των 35 ετών, ενώ το WFL βοηθά τις εταιρείες να χτίσουν την αναγνώριση της επωνυμίας τους και να συνδέσουν το ποδόσφαιρο και τους οπαδούς του σε όλο τον κόσμο.

Με μια ομάδα κορυφαίων διεθνών ποδοσφαιριστών, οι England Legends θα ταξιδέψουν στην Κύπρο το δεύτερο τρίμηνο του 2022 για να αντιμετωπίσουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του κυπριακού ποδοσφαίρου σε ένα #BattleOfTheLegends. Οι αστέρες του ποδοσφαίρου Κύπρου και Αγγλίας συναντιούνται!

Η WOW SPORTS σε συνεργασία με το WFL διοργανώνοντας ένα πενθήμερο εκδηλώσεων σε όλο το νησί, οι θρύλοι πρόκειται να συναντήσουν μικρούς και μεγάλους οπαδούς του ποδοσφαίρου μέσω συναντήσεων με εταιρείες, προπονητικών ακαδημιών, δημόσιους οργανισμούς και άλλους.

Ο κ. Ian Holahan, Πρόεδρος του WFL, δήλωσε ότι: «Η Κύπρος είναι ένα ελκυστικό μέρος για το ποδόσφαιρο και είμαστε ενθουσιασμένοι ως WFL που συνεργαζόμαστε με το κορυφαίο πρακτορείο αθλητικής ανάπτυξης, WOW SPORTS, για το #BattleOfTheLegends. Ανυπομονούμε πολύ και πιστεύουμε ότι οι εταιρείες και οι οργανισμοί θα στηρίξουν την εκδήλωση και τους θρύλους του ποδοσφαίρου μας που έρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό είναι κάτι πολύ μεγάλο για την Κύπρο και ανοίγει μια νέα σελίδα στην ποδοσφαιρική βιομηχανία του νησιού». .

Η κα Ευα Πούρκου, ιδιοκτήτρια της WOW SPORTS, δήλωσε : “ Ένα τέτοιο γεγονός καταφέρνει να βάλει την χώρα μας όχι μόνο στον χάρτη σαν τον απόλυτο αθλητικό προορισμό αλλά σημάνει και καμπανάκι για αθλητικές επενδύσεις. Είναι τιμή για την Κύπρο μας να υποδεχόμαστε θρύλους του ποδοσφαίρου όπως TEDDY SHERINGHAM, WES BROWN, STEVE MCMANAMAN, EMILE HESKEY, DAVID JAMES και άλλους. Ανυπομονούμε να δουν και να επισκεφτούν ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Κύπρος και η εκδήλωση αναμένεται να έχει θετικό αντίκτυπο στα έσοδα του τοπικού τουρισμού. Οι λάτρεις των ταξιδιών, τόσο από εντός όσο και εκτός Κύπρου, θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν τους θρύλους σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και τουριστικά σημεία σε όλο το νησί. ”

ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: https://youtu.be/C6QmFvT4jwI

Για περισσότερες πληροφορίες: info@wowcyprus.com.

 

Δειτε Επισης

Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο