Το όνειρο του Πέρεθ χωράει και Μπαπέ και Χάαλαντ!

Τα τελευταία χρόνια και ειδικά μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Ρεάλ προσπαθεί να αποκτήσει αστέρες που θα την εκτοξεύσουν στην τρέχουσα δεκαετία και θα την οδηγήσουν σε τίτλους.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν έχει κρύψει τον διακαή του πόθο για τον Κιλιάν Μπαπέ. Η Παρί βέβαια κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τον κρατήσει στο ρόστερ της, αλλά όλα δείχνουν ότι το προσεχές καλοκαίρι που ολοκληρώνεται και το συμβόλαιό του, ο Γάλλος επιθετικός θα αποχωρήσει από το Παρίσι ως ελεύθερος. Ετσι, θα ανοίξει και ο δρόμος για την μεταγραφή του στους «μερένγκες».

Βέβαια, όπως αναφέρει και η «AS», ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ εκτός από την απόκτηση του Μπαπέ, επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ του συλλόγου και τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Δεν λίγες οι ομάδες που παρακολουθούν την περίπτωση του Νορβηγού, για το καλοκαίρι. Στην Ντόρτμουντ γνωρίζουν ότι πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους και την επόμενη σεζόν, παρά το γεγονός ότι ο νεαρός επιθετικός δεσμεύεται μέχρι το 2024.

Ο Χάαλαντ έχει ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο του με τους Βεστφαλούς, η οποία του επιτρέπει από την 1η Ιανουαρίου 2022, να αποχωρήσει από τον γερμανικό σύλλογο έναντι 75 εκατομμυρίων ευρώ. Χρήματα τα οποία είναι διατεθειμένος να δαπανήσει ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Το κερασάκι στην τούρτα για τον πρόεδρο της Ρεάλ θα είναι να ταιριάξει τους Μπαπέ και Χάαλαντ με τον Βινίσιους Τζούνιορ. Μπορεί η συνεργασία τους να ολοκληρώνεται το 2024, ωστόσο επιθυμία και των δύο είναι να συνεχίσουν για πολλά χρόνια μαζί. Γι' αυτό και όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, η Ρεάλ θα του προσφέρει συμβόλαιο μέχρι το 2027 με τις απολαβές του να ξεπερνάνε τα 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Πρόκριση για Ρόμα, Λεβερκούζεν, Μαρσέιγ και Αταλάντα στα ημιτελικά του Europa League
Οι ημερομηνίες των αγώνων του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference
Μεγάλη πρόκριση η Ρόμα, ακάθεκτη για κούπα η Λεβερκούζεν και εκτός Ευρώπης η Λίβερπουλ
Άνω κάτω η Μπριζ-Έφυγε ο Ολσεν από την Ελλάδα και πήγε στη Δανία
Τέλος οι ρεβάνς από την αρχή του Κυπέλλου Αγγλίας-Ανακοίνωσε τις αλλαγές η FA
Θα κινηθεί για τον Κούντους η Λίβερπουλ αν ο Σαλάχ αποχωρήσει το καλοκαίρι
Σκληρές μάχες σε τέσσερα... μέτωπα για τα εισιτήρια των ημιτελικών
Η Παρί καταγγέλλει τους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα για ρατσιστικές προσβολές στον Ντεμπελέ
Έχει βάλει στο... μάτι τον Ντιμπάλα η Μπαρτσελόνα-Η ρήτρα-σοκ του Αργεντινού (pic)
Σχηματίζεται η τετράδα και τα πιθανά ζευγάρια των ελληνικών ομάδων στο Conference League