O ʼλβες αμείβεται με ένα ευρώ την εβδομάδα, αλλά έχει ρήτρα αποδέσμευσης 100 εκατ. ευρώ

Ο 38χρονος ήθελε σαν «τρελός» να επιστρέψει στη Βαρκελώνη. Και αυτό αποδεικνύεται από τη συμφωνία του με τον Λαπόρτα. Διότι, ο Ντάνι Άλβες συμφώνησε να λαμβάνει μόλις 1 ευρώ την εβδομάδα!

Κατά την παρουσίαση του μπροστά σε 12.000 φίλους της Μπαρτσελόνα ο ξυπόλητος Άλβες, υπέγραψε με την αγαπημένη του ομάδα φορώντας παντόφλες, όπως ακριβώς είχε κάνει και το 2008 όταν είχε έρθει με μεταγραφή από τη Σεβίλλη.

Ο Βραζιλιάνος μπακ, ο οποίος στη δεύτερη θητεία του αποφάσισε να αγωνιστεί με το «8» στην πλάτη, απάντησε στους επικριτές που βγήκαν αμέσως να μιλήσουν για ανούσια κίνηση, λέγοντας: «Ακόμα κι αν υπήρξαν ορισμένοι που χαρακτήρισαν καταστροφή τη μεταγραφή μου, θα απαντήσω στο γήπεδο για όσα μπορώ να κάνω».

Το «RAC1» έδωσε στο φως της δημοσιότητας περισσότερα στοιχεία για το συμβόλαιο του Ντάνι Άλβες, λέγοντας ότι ο έμπειρος αμυντικός μπορεί να αμείβεται με 1 ευρώ την εβδομάδα, ωστόσο η διοίκηση της Μπαρτσελόνα αποφάσισε να του θέσει ρήτρα αποδέσμευσης 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν μέχρι το τέλος της σεζόν, χωρίς να υπάρχει υποχρεωτική οψιόν ανανέωσης. Ωστόσο, αν μείνουν και οι δύο ευχαριστημένοι από τη συνεργασία, τότε δεν αποκλείεται ο Τζουάν Λαπόρτα και ο Ντάνι Άλβες να κάτσουν ξανά στο τραπέζι διαπραγματεύσεων.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Σχεδιάζει να αντικαταστήσει τον Εμπαπέ με τον Τιράμ η Παρί Σεν Ζερμέν
Λαπόρτα: Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως ο Τσάβι συνεχίζει στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα
Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Κάρλος Τέβες
Φερνάντες: Ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να δέχεσαι την κριτική
Δεν πάει στη Γουέστ Χαμ ο Αμορίμ, στροφή στον Λοπετέγι
Παραιτούνται μέλη του ΔΣ της Μπαρτσελόνα μετά την απόφαση του Τσάβι να παραμείνει
Φαν Ντάικ: Αν συνεχίσουμε με τέτοιες εμφανίσεις, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα
O αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε την παραμονή του Τσάβι
Μια ανάσα από τη συμφωνία Λίβερπουλ-Σλοτ
Οι αλλαγές έστειλαν την Αταλάντα στον τελικό!