Ενημέρωσε τη Γιουνάιτεντ ότι δεν νιώθει έτοιμος για Premier League o Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ενημέρωσε την διοίκηση της Γιουνάιτεντ ότι δεν αισθάνεται έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, καθώς δεν αισθάνεται έτοιμος για την Premier League.

Το τελευταίο διάστημα το όνομα του Γάλλου τεχνικού του έχει συνδεθεί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά το γεγονός ότι το μέλλον του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην τεχνική ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων» θεωρείται αβέβαιο, αν δεν καταφέρει να ανατρέψει γρήγορα την κατάσταση και να βάλει ξανά την ομάδα του στο μονοπάτι των επιτυχιών.

Ο Ζιντάν βέβαια φαινόταν από την αρχή ότι δεν ήταν σίγουρος για να αναλάβει ένα τέτοιο πρότζεκτ όπως αυτό της ομάδας του Μάντσεστερ. Οι ιθύνοντες του συλλόγου, όμως ήλπιζαν ότι οι στενές σχέσεις του Γάλλου προπονητή με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Ραφαέλ Βαράν θα μπορούσαν να του αλλάξουν γνώμη και στο τέλος να πει το πολυπόθητο «ναι».

Μάταια όμως, καθώς σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της Bild, Κρίστιαν Φαλκ, ο Ζιντάν έχει ήδη ενημερώσει την διοίκηση της Γιουνάιτεντ ότι δεν αισθάνεται έτοιμος να κάτσει στον πάγκο της ομάδας σε περίπτωση που ο Σόλσκιερ αποχωρήσει, αλλά θέλει να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι για να αποφασίσει σχετικά με το μέλλον του.

Πηγή: gazzetta.gr 

Δειτε Επισης

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Κάρλος Τέβες
Φερνάντες: Ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να δέχεσαι την κριτική
Δεν πάει στη Γουέστ Χαμ ο Αμορίμ, στροφή στον Λοπετέγι
Παραιτούνται μέλη του ΔΣ της Μπαρτσελόνα μετά την απόφαση του Τσάβι να παραμείνει
Φαν Ντάικ: Αν συνεχίσουμε με τέτοιες εμφανίσεις, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα
O αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε την παραμονή του Τσάβι
Μια ανάσα από τη συμφωνία Λίβερπουλ-Σλοτ
Οι αλλαγές έστειλαν την Αταλάντα στον τελικό!
Απίθανη Έβερτον, τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τον τίτλο και ανάσανε βαθιά
Η αποκάλυψη του Βίλας-Μπόας-«Νίκησα δύο όγκους, κόντευα να πεθάνω από ασφυξία»