Κλώτσησε την ευκαιρία ο ΠΑΟΚ

Την ευκαιρία να κλειδώσει τη 2η θέση του 6ου ομίλου του Europa Conference League έχασε την Πέμπτη (25/11) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έμεινε στο 0-0 με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα. Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε στο κεκλεισμένων των θυρών «Stadion Tehelne pole» κι ενώ είχε τις καλύτερες -αλλά όχι και πολλές- στιγμές στην αναμέτρηση, δεν μπόρεσε να σκοράρει και πλέον εξαρτάται κι από το αποτέλεσμα στο Κοπεγχάγη-Σλόβαν.

Η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου παρέμεινε στην 3η θέση, ισόβαθμη (8β.) με τους 2ους Σλοβάκους -οι οποίοι υπερτερούν προς το παρόν, λόγω της καλύτερης διαφοράς στα γκολ-. Έτσι, στην 6η και τελευταία αγωνιστική, όπου υποδέχεται τη Λίνκολν, για να τερματίσει 2ος πρέπει είτε να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Σλόβαν, η οποία φιλοξενείται από την αδιάφορη Κοπεγχάγη (εξασφάλισε την πρώτη θέση επικρατώντας 4-0 της Λίνκολν) είτε ή να (υπερ)καλύψει τη διαφορά στα γκολ (στο +3 η Σλόβαν και στο +2 ο ΠΑΟΚ) ή εάν είναι ίσα και σ' αυτό το κριτήριο, να φτάσει σε καλύτερη συνολική επίθεση (8-6 το ενεργητικό τους μέχρι στιγμής). Βέβαια, μπορεί να καταλάβει τη 2η θέση ακόμα κι εάν ηττηθεί, σε περίπτωση που η Κοπεγχάγη νικήσει με αρκετά γκολ.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Κοπεγχάγη 12β. (13-5)

2. Σλόβαν Μπρατισλάβας 8β. (8-5)

3. ΠΑΟΚ 8β. (6-4)

4. Λίνκολν 0β. (2-15)

(Ο πρώτος προκρίνεται απευθείας στους «16», ενώ ο δεύτερος δίνει αγώνες νοκ άουτ με κάποια ομάδα που θα τερματίσει 3η σε όμιλο του Europa League)

Η 6η και τελευταία αγωνιστική:

Πέμπτη (9/12)

ΠΑΟΚ-Λίνκολν (22:00)

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Η μεταγραφή της χρονιάς για την Τσέλσι-Πρώτος σκόρερ στην Premier League ο Πάλμερ
Η Βερόνα έκανε επικό comeback κι έφυγε με «χρυσό» βαθμό από το Μπέργκαμο
Έριξε «βόμβα» με Φελίπε Άντερσον η Παλμέιρας (pic)
Οι παίκτες της Τσέλσι... πλακώθηκαν για εκτέλεση πέναλτι-Έξαλλος ο Ποτσετίνο
Τέλος καριέρας για τον Ραούλ Γκαρθία
Καταλήγει σε Τιάγκο Μότα η Γιουβέντους ως αντί-Αλέγκρι
Πήρε εξιτήριο ο Εντικά της Ρόμα
Η Τσέλσι διέλυσε την Έβερτον με show του Πάλμερ
Ματσάρες με φόντο τα ημιτελικά του Champions League
Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε εν ώρα αγώνα και έφυγε από τη ζωή