Πέθανε ο θρύλος της Λίβερπουλ Ρέι Κένεντι-Είχε περάσει και από την Κύπρο

Αν και ξεκίνησε την καριέρα του από την Άρσεναλ, με την οποία κατέκτησε το νταμπλ το 1971, το όνομα του Ρέι Κένεντι συνδέθηκε άρρηκτα με τη Λίβερπουλ με τη φανέλα της οποίας πανηγύρισε 11 τίτλους σε 8 χρόνια και μεταξύ άλλων τρία Κύπελλα Πρωταθλητριών (ο προπομπός του Champions League για τους νεότερους)...

«Τι παίκτης και τι υπέροχος άνδρας ο οποίος υπέφερε τόσο πολύ από τη νόσο του Πάρκινσον σε όλη του τη ζωή. Σίγουρα δε θα περπατήσει ποτέ μόνος του. RIP Ray YNWA», έγραψε στο twitter ο επίσης παλαίμαχος επιθετικός των Κόκκινων, Τζον Όλντριτζ αποχαιρετώντας τον σπουδαίο αριστερό μέσο της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

Η μεταγραφή του από την Άρσεναλ είχε προκαλέσει αίσθηση στο Νησί καθώς το ποσό των 200.000 λιρών ήταν το μεγαλύτερο που είχε δώσει ποτέ η Λίβερπουλ για έναν ποδοσφαιριστή, ωστόσο τα όσα πέτυχε στην θητεία του στο Άνφιλντ δικαίωσαν απόλυτα αυτήν την επένδυση.

«Έφυγε ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών για την ομάδα της Λίβερπουλ. Οι συμπαίκτες και οι αντίπαλοι γνωρίζουν σπουδαίος ήταν. Πάλεψε πολλά χρόνια με μια φρικτή ασθένεια με αξιοπρέπεια και αποφασιστικότητα», έγραψε ο Τζεντ Ρεα, ο επίσημος στατιστικολόγος της Λίβερπουλ...

Ο Κένεντι μετά τη Λίβερπουλ αγωνίστηκε στη Σουόνσι ενώ είχε περάσει κι από την Κύπρο όπου στα τελειώματα της καριέρας του ήταν παίκτης-προπονητής στον Πεζοπορικό.

Δειτε Επισης

Φαβορί ο Σλοτ για να διαδεχθεί τον Κλοπ στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ
Τερματοφύλακας στο Ιράν τιμωρήθηκε γιατί αγκάλιασε γυναίκα οπαδό σε ποδοσφαιρικό γήπεδο
Απάντησε για τον πολυσυζητημένο πανηγυρισμό του μπροστά στους παίκτες της Κόβεντρι ο Άντονι
Αφήνει τη Nike για να ξανασυνεργαστεί με την Adidas η Λίβερπουλ
Τα είπε με τη Γουέστ Χαμ ο Αμορίμ και έχει πολλά να σκεφτεί
ΒΙΝΤΕΟ:¨Ξέσπασε σε κλάματα ο Μαρτίνες-«Δουλέψαμε σκληρά, μας αξίζει αυτή η χαρά»
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Ανάσα για τους προπονητές ενόψει του Euro-Εγκρίθηκε το αίτημα των 26 ποδοσφαιριστών
Πέρασαν επτά χρόνια από το clasico του Μέσι και ο iconic πανηγυρισμός με τη φανέλα στο «Μπερναμπέου»
Μπέλιγχαμ: Θέλω πρωτάθλημα, Champions League με τη Ρεάλ και Euro με την Αγγλία