«Ο Γκουαρδιόλα δεν θέλει τις ηγετικές προσωπικότητες, είχα γίνει πρόβλημα και έφυγα»

Μετά την γκέλα κόντρα στη Σασουόλο (1-3) -όπου ο Γιώργος Κυριακόπουλος σημείωσε και ασίστ- η Μίλαν επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 3-0 της Τζένοα στη Serie A. Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος άνοιξε το σκορ για τους ροσονέρι, ρωτήθηκε μετά το φινάλε της αναμέτρησης για το μέλλον του στον ιταλικό σύλλογο.  

Ο Σουηδός σταρ δήλωσε πρόθυμος να επεκτείνει τη συνεργασία του με την ομάδα, αν ανανεώσει ο Στέφανο Πιόλι, πετώντας με τον τρόπο αυτό το μπαλάκι στη διοίκηση του συλλόγου.

"Χαίρομαι για αυτόν γιατί το αξίζει. Aν ανανεώσει, ανανεώνω. Ο Πιόλι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά", τόνισε χαρακτηριστικά ο 40χρονος σταρ. Υπενθυμίζεται ότι Μίλαν και Στέφανο Πιόλι είχαν δώσει τα χέρια εδώ και αρκετές ημέρες για να ανανεώσουν τους όρκους πίστης τους και το απόγευμα της Παρασκευής (26/11) ολοκληρώθηκε και το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας τους, με τους ροσονέρι να κάνουν γνωστό μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους πως υπέγραψαν νέο συμβόλαιο με τον έμπειρο προπονητή μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.

Παράλληλα, ο Ιμπραχίμοβιτς μίλησε και για τη συνεργασία του με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μπαρτσελόνα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Ο Γκουαρδιόλα δεν με κατάλαβε ποτέ, ήθελε να σχεδιάσει όλα όσα έπρεπε να κάνω. Ο Γκουαρδιόλα δεν θέλει τις ηγετικές προσωπικότητες. Είχα γίνει πρόβλημα και αφού δεν μπορούσε να το λύσει, το έλυσα φεύγοντας».

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Κολομβία: Ο 39χρονος Ροδαγιέγκα με... μισό πόδι, σκόραρε και έστεψε την ομάδα του πρωταθλήτρια
Το Κατάρ ενδιαφέρεται να θέσει εκ νέου υποψηφιότητά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2029
Ζαφείρης μέχρι το 2027 στη Σλάβια Πράγας-«Νιώθω σαν στο σπίτι μου, ετοιμαστείτε για όσα έρχονται»
ΒΙΝΤΕΟ: O Ντεμπελέ πήρε όλο το... σετ του Μέσι και τις φανέλες των Σουάρες και Άλμπα
BINTEO: Νεύρα από τον Μέσι στην ήττα της Ίντερ Μαϊάμι, έριξε.. σφαλιάρα στον Βιτίνια
Ο Πολ Ινς συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ-Το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω σε νησίδα
Τα βρήκε με τη Ρόμα και κάνει δικό της τον Τάμι Έιμπραχαμ η Μπεσίκτας
Η Τσέλσι έδωσε τα χέρια με την Μπράιτον για τον Ζοάο Πέδρο
Η Μπάγερν πέρασε με τεσσάρα τη Φλαμένγκο και έκλεισε ραντεβού στους «8» με την Παρί
Ακριβότερος μέσος στον κόσμο ο Μπέλιγχαμ, ακολουθούν Πέδρι και Βιρτζ