Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Σοκαριστικό πανό από οπαδούς της Γιουβέντους-«Ανιέλι πέθανε...»

  13/01/2022 13:47
Σοκαριστικό πανό από οπαδούς της Γιουβέντους-«Ανιέλι πέθανε...»

Σοκαριστικό πανό από οπαδούς της Γιουβέντους-«Ανιέλι πέθανε...»

  13/01/2022 13:47

Η ανελέητη κόντρα των οργανωμένων οπαδών της Γιουβέντους με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Αντρέα Ανιέλι, συνεχίζεται ωστόσο η πλευρά των πρώτων ξεπέρασε το όριο, καθώς στον τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας εμφάνισαν ένα πανό με το οποίο εύχονται τον θάνατο του προέδρου της Γιούβε.

Σε αυτό ήταν γραμμένο το λιτό, αλλά απολύτως κατανοητό «Ανιέλι πέθανε», σε μια χρονική συγκυρία που ο διοικητικός ηγέτης των «μπιανκονέρι» νοσεί από κορωνοϊό. 

4113135945535006 agnelli-die-banner-stadium-220 085754

 Αξίζει να σημειωθεί ότι η οργή των οργανωμένων με τον Ανιέλι δεν έχει να κάνει με τα αποτελέσματα της ομάδας τον τελευταίο 1,5 χρόνο, αλλά με εξωγηπεδικά ζητήματα που χρονολογούνται από το 2019, όταν η Αστυνομία συνέλαβε 12 οπαδούς με την κατηγορία για ξέπλυμα χρήματος, για βία και για υποθέσεις εκβιασμών σε πωλήσεις εισιτηρίων.

Στο πλαίσιο της εν λόγω έρευνας που κράτησε πάνω από έναν χρόνο, η διοίκηση συνεργάστηκε με τις Αρχές, που είχαν υποψίες ότι η Μαφία έχει εμπλακεί στην υπόθεση και με τη σειρά παραδέχθηκε ότι υπήρχαν απειλές προς τη διοίκηση.

«Η Γιούβε αναγκάστηκε να τηρήσει τις απαιτήσεις των οργανωμένων, έχοντας επίγνωση των πιθανών αρνητικών συνεπειών, όπως ρατσιστικές επιθέσεις και άλλων συμπεριφορών που μπορούσαν να οδηγήσει σε πρόστιμα, αποκλεισμούς ή και κλείσιμο της θύρας των οργανωμένων», είχε καταθέσει τότε η Γιουβέντους.

Από τότε, οι ομάδες των οργανωμένων οπαδών έχουν αποκλειστεί από το γήπεδο, με την κόντρα των δύο πλευρών να είναι στο χειρότερο σημείο.

Πηγή: sport-fm.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας