Η Λίβερπουλ προσφέρει τον Φιρμίνο για 20 εκ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επιτυχία της Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια, σημειώνοντας 94 γκολ σε 310 παιχνίδια από τότε που πήγε το 2015 στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ από την Χόφενχαϊμ.

Ωστόσο, ο 30χρονος άσος έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά με τραυματισμούς αυτή τη σεζόν και πλέον δεν βρίσκεται στις πρώτες λύσεις του Γιούργκεν Κλοπ για την επιθετική γραμμή των «Reds», μιας και ο Ντιόγκο Ζότα έχει πάρει τη θέση του στο βασικό σχήμα.

Ο Φιρμίνο έχει ξεκινήσει μόλις πέντε από τα 21 παιχνίδια της Λίβερπουλ στην Premier League αυτή τη σεζόν και ο Κλοπ φέρεται να είναι πρόθυμος να πουλήσει τον Βραζιλιάνο διεθνή το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το καταλανικό δημοσίευμα της «El Nacional», η Μπαρτσελόνα είναι ένας πιθανός προορισμός για τον Φιρμίνο, ο οποίος έχει πετύχει επτά γκολ στις 18 εμφανίσεις του αυτή τη σεζόν. Οι Καταλανοί παραμένουν ελλιπείς σε επιλογές στην επίθεση, μετά την αποχώρηση του Σέρχιο Αγουέρο νωρίτερα αυτή τη σεζόν.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι η Λίβερπουλ είναι πρόθυμη να κάτσει στο τραπέζι διαπραγματεύσεων με τους «μπλαουγκράνα», σε περίπτωση που οι τελευταίοι βγάλουν από τα ταμεία τους ένα ποσό το οποίο να «αγγίζει» τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Η μεταγραφή της χρονιάς για την Τσέλσι-Πρώτος σκόρερ στην Premier League ο Πάλμερ
Η Βερόνα έκανε επικό comeback κι έφυγε με «χρυσό» βαθμό από το Μπέργκαμο
Έριξε «βόμβα» με Φελίπε Άντερσον η Παλμέιρας (pic)
Οι παίκτες της Τσέλσι... πλακώθηκαν για εκτέλεση πέναλτι-Έξαλλος ο Ποτσετίνο
Τέλος καριέρας για τον Ραούλ Γκαρθία
Καταλήγει σε Τιάγκο Μότα η Γιουβέντους ως αντί-Αλέγκρι
Πήρε εξιτήριο ο Εντικά της Ρόμα
Η Τσέλσι διέλυσε την Έβερτον με show του Πάλμερ
Ματσάρες με φόντο τα ημιτελικά του Champions League
Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε εν ώρα αγώνα και έφυγε από τη ζωή