«Δεν έχω κανένα θέμα με τον Κριστιάνο, τον έβγαλα για το συμφέρον της ομάδας»

Ο Ράλφ Ράνγκνικ θέλησε να δώσει εξηγήσεις για την απόφασή του να αντικαταστήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς με την Μπρέντφορντ, τονίζοντας πως ό,τι κάνει είναι για το καλό της ομάδας του.

Ο Πορτογάλος αστέρας έγινε έξαλλος με την επιλογή του προπονητή του να τον αντικαταστήσει στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπρέντφορντ.

Ο Ράλφ Ράνγκνικ αντιλαμβανόμενος τη δυσαρέσκεια του ποδοσφαιριστή του τον προσέγγισε για να του εξηγήσει το σκεπτικό του ενώ στις δηλώσεις που πραγματοποίησε μετά το τέλος του αγώνα, εξήγησε πως οι επιλογές που κάνει είναι πάντα για το καλό της ομάδας του.

«Του είπα ότι ήμασταν μπροστά στο σκορ με 2-0 και πρέπει να μάθουμε μαθήματα από όσα έγιναν με την Άστον Βίλα την περασμένη αγωνιστική. Μετά από εκείνο το παιχνίδι ήμουν θυμωμένος με τον εαυτό μου που δεν άλλαξα σε πεντάδα στην άμυνα. Σήμερα ήταν ακριβώς η ίδια κατάσταση, 2-0 με 15 λεπτά να απομένουν και δεν ήθελα να ξανακάνω το ίδιο λάθος.

Δεν περίμενα ότι θα με αγκάλιαζε μετά την αλλαγή. Ξέρω πώς σκέφτονται και πώς κάνουν οι παίκτες που σκοράρουν γκολ, αλλά πρέπει να παίρνω τις αποφάσεις μου προς το συμφέρον της ομάδας. Δεν έχω κανένα θέμα με τον Κριστιάνο. Η μόνη αντίδραση που έλαβα είναι ότι με ρωτούσε "γιατί εμένα;" Είπα ότι έπρεπε να πάρω μια απόφαση για το συμφέρον της ομάδας. Ίσως σε λίγα χρόνια όταν είναι προπονητής να το καταλάβει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός στο «ΒΒC».

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Φαν Ντάικ: Αν συνεχίσουμε με τέτοιες εμφανίσεις, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα
O αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε την παραμονή του Τσάβι
Μια ανάσα από τη συμφωνία Λίβερπουλ-Σλοτ
Οι αλλαγές έστειλαν την Αταλάντα στον τελικό!
Απίθανη Έβερτον, τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τον τίτλο και ανάσανε βαθιά
Η αποκάλυψη του Βίλας-Μπόας-«Νίκησα δύο όγκους, κόντευα να πεθάνω από ασφυξία»
Κορυφαίος «πασέρ» στην Ευρώπη ο Έντεγκαρντ
Άκυρο από τη Φέγενορντ στην πρώτη πρόταση της Λίβερπουλ για τον Άρνε Σλοτ
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Τέβες με πόνους στο στήθος
Ο Μπαπέ θα είναι το νέο «9» της Ρεάλ Μαδρίτης