Μυθική ατάκα Κλοπ για ʼλισον... «Σε ευχαριστώ που έσωσες ξανά τον πισινό μας»

Η Λίβερπουλ άνοιξε το δώρο της Σαουθάμπτον και κατάφερε να μειώσει την διαφορά από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι στο -9. Η ομάδα του Κώστα Τσιμίκα κατάφερε να επιβληθεί με 3-1 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας αναπτερώνοντας έτσι τις ελπίδες της για την διεκδίκιση του τίτλου.

Μπορεί το σκορ να δείχνει μια εύκολη επικράτηση των «Reds», ωστόσο μόνο έτσι δεν ήταν με τον Άλισον οπού χρειαζόταν να ήταν παρών, βρισκόμενος σε εξαιρετική βραδιά.

Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Γιούργκεν Κλοπ, με τον Γερμανό να αποθεώνει μάλιστα τον εξαιρετικό Βραζιλιάνο κίπερ με τις δηλώσεις του στο φινάλε της αναμέτρησης.

«Η εμφάνισή μας απόψε θύμισε λίγο Τζέκιλ και Χάιντ. Μπορείτε να δείτε πόσο καλοί μπορούμε να γίνουμε. Ήμασταν για 35 λεπτά εκπληκτικοί.

Μετά, και ενώ είχε προηγηθεί μία έντονη εβδομάδα, δεν έχω πραγματική εξήγηση για αυτό που συνέβη όμως η έλλειψη έντασης και φρεσκάδας μπορεί να δώσει την εξήγηση», δήλωσε αρχικά ο Κλοπ για να ρωτηθεί για το τι είναι αυτό που είπε στον Άλισον μετά το ματς και να αποκρίνεται ως εξής:

«Του είπα τώρα, σε ευχαριστώ που μας έσωσες τους πισινούς ξανά. Μου είπε «αυτή είναι η δουλειά μου». Φυσικά και είναι πολύ βοηθητικό για μία ομάδα να έχει έναν τερματοφύλακα παγκόσμιας κλάσης για να την προστατεύει»

.Όσον αφορά επίσης στις ελπίδες τίτλου της Λίβερπουλ με δεδομένο πως η διαφορά από την Σίτι κατέβηκε σε μονοψήφιο νούμερο, είπε: «Η απόσταση είναι πάρα πολύ μεγάλη για να μιλήσουμε για αυτό αλλά δεν χρειάζεται.

Απλά πρέπει να κερδίζουμε ματς. Κάθε ματς της Premier League είναι δύσκολο όπως είδαμε απόψε. Το κάναμε πιο συναρπαστικό απ’ότι ήταν απαραίτητο! Θα δούμε τι θα συμβεί στους τελευταίους μήνες της σεζόν».

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Το βίντεο της χρονιάς: Ο Τζον Σίνα τα λέει με τον Χάαλαντ φορώντας περούκα και φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι!
Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Η Μπαρτσελόνα βγάζει στο σφυρί τρεις παίκτες
Κοντά στην έξοδο ο «Ντέιβιντ Μπέκαμ» των 120 εκατομμυρίων, ο Πεπ δεν περιστρέφεται γύρω από παίκτες
Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ