Βόμβα από τη Γιουβέντους-Συμφωνία με την Φιορεντίνα για τον Βλάχοβιτς

Μια τεράστια μεταγραφή ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η Γιουβέντους καθώς τα βρήκε με την Φιορεντίνα για τον Σέρβο επιθετικό, Ντούσαν Βλάχοβιτς. Απάντησαν με πανό οι οπαδοί των Viola.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις πιο αξιόπιστες πηγές από την Ιταλία, ότι δηλαδή η Γιουβέντους θα κάνει το «μπαμ». Και αυτό δεν είναι άλλο από τη μεταγραφή του 21χρονου φορ, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει σταματήσει να σκοράρει στην Ιταλία. Ο Βλάχοβιτς έχει δώσει εδώ και εβδομάδες το okay για να μετακομίσει στους Bianconeri και πλέον το club του Τορίνο αποφάσισε να δώσει τα 70 εκατ. ευρώ που ζητούσαν οι Viola.

Μιλάμε για μια κίνηση που αλλάζει τις ισορροπίες στη μάχη για την 4άδα της Serie A, αφού ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα έχει πλέον στη διάθεσή του τον πιο δυνατό επιθετικό στην Ιταλία, ενώ από την άλλη, η Φιορεντίνα δέχεται πλήγμα για την έξοδο στην Ευρώπη.

Πλέον οι οπαδοί των Viola βλέπουν την ομάδα τους να πουλά συστηματικά τους παίκτες της στην ομάδα που μισούν περισσότερο. Οχι ότι η Φιορεντινά αποτελεί πραγματικό αντίπαλο της Γιουβέντους αλλά οι αντιδράσεις υπάρχουν, αφού τα προηγούμενα χρόνια το ίδιο δρομολόγιο έκαναν οι Φεντερίκο Κιέζα και Φεντερίκο Μπερναρντέσκι.

Οι τιφόζι, τα έβαλαν αρχικά με τον ίδιο τον Σέρβο, γεμίζοντας με πανό την Φλωρεντία. «Τα γκολ δεν είναι αρκετά για να κερδίσεις τον σεβασμό. Γαμ****ε γύφτε» έγραψαν σε ένα από αυτά. «Οι άνθρωποι της ασφάλειας, δεν θα σώσουν τη ζωή σου, τελείωσες γύφτε» αναφερόταν σε άλλο.

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Βίλας-Μπόας-«Νίκησα δύο όγκους, κόντευα να πεθάνω από ασφυξία»
Κορυφαίος «πασέρ» στην Ευρώπη ο Έντεγκαρντ
Άκυρο από τη Φέγενορντ στην πρώτη πρόταση της Λίβερπουλ για τον Άρνε Σλοτ
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Τέβες με πόνους στο στήθος
Ο Μπαπέ θα είναι το νέο «9» της Ρεάλ Μαδρίτης
Κλοπ: Πρέπει να αντιμετωπίσεις όλες τις μικρές αναποδιές
Απαγόρευσε για άλλη μια φορά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου το Ιράν
Λαουτάρο: Έχω ήδη κερδίσει πολλούς τίτλους στην Ίντερ και πρέπει να συνεχίσουμε
Ισοπέδωσε τη Σαουθάμπτον και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή η Λέστερ
«Δεν θέλω τη φανέλα...»-Απίθανο πανό από πιτσιρικά οπαδό της Τσέλσι