«Δεν θέλω να μιλήσω για το μέλλον μου, το έκαναν άλλοι για μένα»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μίλησε για την πίεση που δέχεται τόσο από την Ντόρτμουντ όσο κι από τα Μέσα σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα.

Στην Ντόρτμουντ γνωρίζουν ότι πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους και την επόμενη σεζόν, παρά το γεγονός ότι ο νεαρός επιθετικός δεσμεύεται με την ομάδα της κοιλάδας του Ρουρ μέχρι το 2024. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι ομάδες που παρακολουθούν την περίπτωση του Έρλινγκ Χάαλαντ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το τελευταίο διάστημα γράφονται πολλά για το μέλλον του 21χρονου επιθετικού με αποτέλεσμα ο ίδιος να νιώθει πίεση και να μην μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα μέσα στο γήπεδο. Μιλώντας στον «JanAageFjortoft», ο Χάαλαντ αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί με το συμβόλαιο του στους Βεστφαλούς κι έβαλε τα πράγματα σε μια σειρά.

«Τα σχόλιά μου όσον αφορά την πίεση που έχω δεχτεί από την Μπορούσια Ντόρτμουντ; Ένιωθα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για εμένα, ώστε να μιλήσω. Άλλωστε μιλούσαν τόσοι άλλοι για εμένα, όπου ήθελα κάποια στιγμή να πάρω θέση. Αλλά τώρα δεν θέλω να συνεχίσω. Τα αφήνω όλα πίσω μου και προχωράω. Ό,τι ειπώθηκε, ειπώθηκε και προχωράμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί