Το ξέσπασμα του Λεβαντόφσκι στα αποδυτήρια της Μπάγερν-Έλεγε συνέχεια «Μπαρτσελόνα»

Την ένταση που βιώνει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, τα τελευταία 24ωρα στην Μπάγερν σχετικά με το μέλλον του έφερε στο φως της δημοσιότητας πληροφορία της εφημερίδας «Bild».

Αβέβαιο συνεχίζει να είναι το μέλλον του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Πολωνός σέντερ φορ αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Μπάγερν, οι οποίοι έδωσαν το παρών στον εκτός έδρας αγώνα με την Βόλφσμπουργκ, ενώ σε δηλώσεις που έκανε προανήγγειλε το τέλος του από τους Βαυαρούς, που δεν του κατέθεσαν ποτέ πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός, ότι οι πληροφορίες, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα αποτυπώνουν την ένταση που βιώνει ο «Λέβα» το τελευταίο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Bild» σε σημερινό της δημοσίευμα χαρακτηριστική είναι μια σκηνή, η οποία εκτυλίχθηκε στα αποδυτήρια των Βαυαρών.

Σύμφωνα με αυτή, ο Λεβαντόφσκι εξέφρασε την αποστροφή του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σχετικά με την αποχώρηση του από το Alianz Arena. Μάλιστα όπως αναφέρει το γερμανικό ΜΜΕ, οι συμπαίκτες του Λεβαντόφσκι, τον άκουσαν να έχει τηλεφωνική συνομιλία στα πολωνικά, στην οποία ο ίδιος δεν σταμάτησε να προφέρει το όνομα της Μπαρτσελόνα με θυμωμένο τόνο, κάτι που υπονοούσε την δυσαρέσκεια του…

«Ο Λεβαντόφσκι είπε Μπαρτσελόνα ξανά και ξανά» αναφέρει χαρακτηριστικά η πηγή, η οποία αποκάλυψε το συγκεκριμένο σκηνικό. «Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι φώναζε δυνατά στα αποδυτήρια. Ο επιθετικός μιλούσε πολωνικά αλλά κάθε ποδοσφαιριστής καταλάβαινε έναν όρο κι αυτή η λέξη δεν ήταν άλλη από το Μπαρτσελόνα που έλεγε ξανά και ξανά». 

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως αν και η Μπάγερν συνεχίζει να είναι σε θέση ισχύος, όσον αφορά την υπόθεση, μιας και το συμβόλαιο του παίκτη λήγει στις 30 Ιουνίου 2023, η Μπαρτσελόνα ποντάρει πολλά στην επιθυμία του παίκτη, να αλλάξει σκηνικό για να διαπραγματευτεί και να κλείσει τη μεταγραφή του.

Δειτε Επισης

Λαπόρτα: Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως ο Τσάβι συνεχίζει στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα
Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Κάρλος Τέβες
Φερνάντες: Ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να δέχεσαι την κριτική
Δεν πάει στη Γουέστ Χαμ ο Αμορίμ, στροφή στον Λοπετέγι
Παραιτούνται μέλη του ΔΣ της Μπαρτσελόνα μετά την απόφαση του Τσάβι να παραμείνει
Φαν Ντάικ: Αν συνεχίσουμε με τέτοιες εμφανίσεις, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα
O αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε την παραμονή του Τσάβι
Μια ανάσα από τη συμφωνία Λίβερπουλ-Σλοτ
Οι αλλαγές έστειλαν την Αταλάντα στον τελικό!
Απίθανη Έβερτον, τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τον τίτλο και ανάσανε βαθιά