BINTEO: Κάηκε η Ρώμη στην άφιξη του Μουρίνιο και των παικτών του

«Κάηκε» η Ρώμη στην άφιξη του Μουρίνιο και των παικτών του!

Αποθεωτικής υποδοχής έτυχε την Πέμπτη (26/5) η αποστολή της Ρόμα κατά την επιστροφή της από τα Τίρανα μετά την κατάκτηση του πρώτου Conference League.

Χιλιάδες κόσμου βγήκε στους δρόους της «Αιώνιας Πόλης» για να αποθεώσει τους «τζιαλορόσι» και τον Πορτογάλο τεχνικό. 

Το γκολ του Νικολό Τζανιόλο από το πρώτο μέρος έφτανε και περίσσευε για τους τζαλορόσι, όχι μόνο για να πάρουν τη νίκη με 1-0 και το πρώτο τους τρόπαιο μετά από το 2008 αλλά και να κατακτήσουν ευρωπαϊκό τίτλο για πρώτη φορά μετά από το μακρινό 1961.

Από νωρίς το απόγευμα, άρχισε την πορεία του από τις Θέρμες του Καρακάλλα (από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα λουτρών στην αρχαία Ρώμη) το ανοιχτό διώροφο λεωφορείο της Ρόμα στο οποίο είχαν επιβιβαστεί οι παίκτες και ο Μουρίνιο, για να φτάσουν στον Μέγα Ιππόδρομο και από εκεί στο Κολοσσαίο, και να γνωρίζουν την αποθέωση.

Σύμφωνα με τις αναφορές της αστυνομίας, πάνω από 100.000 τιφόζι της Ρόμα βγήκαν στους δρόμους για να προϋπαντήσουν την αποστολή και να αποθεώσουν τα ινδάλματά τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AS Roma (@officialasroma)

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Η Μπρέντφορντ είπε το «ναι» στα 82 εκατ. ευρώ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Μπουμό
Η Κρουζ Αζούλ απέρριψε πρόταση της Σάρλοτ για τον Γιακουμάκη
Η συγκινητική κίνηση της Λίβερπουλ στη μνήμη του Ντιόγκο Ζότα
Δεν εγκαταλείπει για Ντίας η Μπάγερν-Συνεχίζει τις επαφές με τον ίδιο και τη Λίβερπουλ
Δεν κρατιέται για Άρσεναλ ο Γκιόκερες-Πούλησε ήδη το σπίτι του στη Λισαβόνα
H Σαουδική Αραβία ετοιμάζει εξωφρενική πρόταση για τον Βινίσιους
Η Νάπολι ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Νόα Λανγκ
Η Μπαρτσελόνα θα διαφημίζει τη ΛΔ του Κονγκό για 44 εκατ. ευρώ
Ανοίγει ο δρόμος για ακόμα περισσότερους ξένους στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας
Αποχώρησε από την Αλ-Καντισίγια o Ομπαμεγιάνγκ