Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην αλλαγή ιδιοκτησίας η Τσέλσι

  27/05/2022 09:42
Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην αλλαγή ιδιοκτησίας η Τσέλσι

Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην αλλαγή ιδιοκτησίας η Τσέλσι

  27/05/2022 09:42

Όλο και πιο κοντά βρίσκεται η ολοκλήρωση της αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην Τσέλσι, αφού κάμφθηκε ακόμη ένα γραφειοκρατικό ζήτημα.

Το ζήτημα που λύθηκε αφορούσε την έγκριση της πορτογαλικής κυβέρνησης, αφού ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είναι κάτοχος διαβατηρίου της συγκεκριμένη χώρα και χρειάζονταν το «πράσινο φως» από τους Πορτογάλους για την ολοκλήρωση της πώλησης της Τσέλσι στον Τοντ Μπόελι.  

Όπως ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωσή της η πορτογαλική κυβέρνηση, έδωσε την έγκρισή της για την πώληση της Τσέλσι, ανάβοντας το πράσινο φως στην αίτηση που έλαβαν από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς για ανθρωπιστική εξαίρεση.

«Η Πορτογαλία έδωσε την έγκριση για την πώληση της Τσέλσι. Οι δύο αρμόδιες εθνικές αρχές, το Υπουργείο Εξωτερικών και το Υπουργείο Οικονομικών, έδωσαν το πράσινο φως στο αίτημα που έλαβαν από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς για ανθρωπιστική εξαίρεση, επιτρέποντας στον αγγλικό σύλλογο να πωληθεί.

Η πορτογαλική έγκριση προκύπτει από την εγγύηση των βρετανικών αρχών ότι τα έσοδα από την πώληση θα χρησιμοποιηθούν για ανθρωπιστικούς σκοπούς που δεν ευεργετούν άμεσα ή έμμεσα τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η εθνική θέση έχει τη συμφωνία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της πορτογαλικής κυβέρνησης.

Πηγή: sdna

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας