Η Λίβερπουλ θέλει να κλέψει το απόλυτο wonderkid της Μπαρτσελόνα

Η πρόθεση της Μπαρτσελόνα είναι να "δέσει" τον Γκάβι με νέο τετραετές συμβόλαιο, το οποίο θα κρατήσει το απόλυτο wonderkid της στο Καμπ Νόου μέχρι το 2027.

Μάλιστα, οι "μπλαουγκράνα" θέλουν να αυξήσουν τη ρήτρα αποδέσμευσής του στο 1 δισ. ευρώ από τα 50 εκατ. ευρώ που είναι τώρα.

Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών έχουν καθυστερήσει, με τη Λίβερπουλ να αποδεικνύεται πως είναι η μεγαλύτερη απειλή για τους Καταλανούς. Σύμφωνα με την ισπανική SPORT, οι κόκκινοι θέλουν να "κλέψουν" τον 17χρονο και να πληρώσουν τη ρήτρα αποδέσμευσής του.

Όπως αναφέρει όμως, η δημοσίευση η Μπαρτσελόνα δεν ανησυχεί, καθώς ποντάρει στην επιθυμία του παίκτη, η οποία είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Καμπ Νόου.

Τη φετινή σεζόν ο 17χρονος έχει καταγράψει 47 συμμετοχές με τη φανέλα των "μπλαουγκράνα", σκοράροντας δύο γκολ, ενώ μοίρασε και έξι ασίστ.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Ο μεταγραφικός στόχος της Νότιγχαμ Φόρεστ για να αντικαταστήσει τον Ελάνγκα
Ο Κιελίνι έγινε συνιδιοκτήτης της Λος Άντζελες FC
Πληρώνει από την τσέπη του ο Γιόκερες για να πάει στην Άρσεναλ
Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κονατέ
Πήγε για την τράμπα η Μπρέντφορντ, προσέγγισε τον Ποστέκογλου για τη διαδοχή του Φρανκ
Η UEFA αλλάζει τους κανόνες στα νοκ άουτ παιχνίδια του Champions, Europa και Conference League
Καθάρισε την Πολωνία με τριάρα και πέρασε στα νοκ άουτ η Σουηδία
Ο Ζοάο Πέδρο έκανε τα μαγικά του και έστειλε την Τσέλσι στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων
Το πρώτο γκολ του Champions League για τη σεζόν 2025-2026 ήρθε από τη Μάλμε
Νέα στοιχεία για το τραγικό τέλος των αδερφών Ζότα-Οι Αρχές ρίχνουν φως στα αίτια αλλά και ποιος οδηγούσε