Αδιανόητο φινάλε στο Μπόκα-Ουνιόν και σύρραξη στο τέλος του ματς (vids)

Τρελό φινάλε στο Μπομπονέρα στην αναμέτρηση της Μπόκα με την Ουνιόν Σάντα Φε, με VAR, πέναλτι και σύρραξη στο τέλος του αγώνα.

Με το σκορ στο 1-1 και το ρολόι να σημαδεύει το 6ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο κεντρικός αμυντικός της Μπόκα μάρκαρε άτσαλα τον αντίπαλο επιθετικό, με τον διαιτητή αρχικά να δίνει φάουλ.

Στη συνέχεια, ωστόσο συμβουλεύτηκε το VAR και η παράβαση φάνηκε ότι έγινε οριακά μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι, αποβάλλοντας με δεύτερη κίτρινη τον αρχηγό της Μπόκα.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα και μετά από περίπου πέντε λεπτά ο Τρογιάνσκι ανέλαβε την εκτέλεση. Ο Γκαρσία απέκρουσε, όμως βγήκε από την τελική γραμμή και ο διαιτητής σφύριξε να επαναληφθεί το πέναλτι!

Ακολούθησαν νέες έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες της Μπόκα, με το θερμόμετρο να ανεβαίνει. Ο Τρογιάνσκι ανέλαβε και πάλι την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας τη νίκη στην Ουνιόν με 1-2.

Ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων στον πανηγυρισμό του, έβγαλε την φανέλα του και την έδειξε μπροστά στην κερκίδα των οργανωμένων οπαδών της Μπόκα, προκαλώντας την έκρηξη των παικτών της.

Οι παίκτες της Μπόκα, πήραν στο... κυνήγι τον Τρογιάνσκι και ακολούθησε σύρραξη μεταξύ των παικτών, με την ένταση να διαρκεί για αρκετά λεπτά, προτού οι παίκτες των δύο ομάδων αποχωρήσουν στα αποδυτήρια.

 

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί