Τι πραγματικά κρύβει η… μυστική συνάντηση Μπόλι-Μέντες

Σαν «βόμβα» έσκασε το βράδυ του Σαββάτου η είδηση του «φλερτ» ανάμεσα σε Τσέλσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα και συγκεκριμένα το Athletic, ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, είχε μια… μυστική συνάντηση με τον μεγάλο ατζέντη, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος μεταξύ άλλων εκπροσωπεί και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.  

Μια εξέλιξη η οποία «φούντωσε» για τα καλά και μάλιστα από το… «φλερτ» ανάμεσα στους «μπλε» και τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ωστόσο ακριβώς έτσι τα πράγματα; Ενδιαφέρεται τόσο έντονα η Τσέλσι;

Μέσα στο δημοσίευμα αναφέρεται πως η περίπτωση του Ρονάλντο ήταν μια από τις πολλές που συζητήθηκε στη μεγάλη συνάντηση. Τι σημαίνει αυτό; Πως το όνομα του Ρονάλντο δεν είχε ειδική μεταχείριση στο… τραπέζι, αλλά ήταν ένα από τα πολλά.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στα follow up που βγήκαν στη… φορά μπήκαν στο «κόλπο» διάφοροι ποδοσφαιριστές που εκπροσωπεί ο Μέντες, όπως αυτά των Ζοάο Φέλιξ και Ραφαέλ Λεάο.

Ουσιαστικά, τη δεδομένη στιγμή σύμφωνα και με τους Άγγλους δεν υπάρχει τίποτα το «χειροπιαστό» ανάμεσα σε Τσέλσι και Ρονάλντο…

To ξέκοψε η Γιουνάιτεντ

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή η είδηση περί συνάντησης του προέδρου της Τσέλσι με τον ατζέντη του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Πορτογαλία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετέφερε στον 37χρονο πως δεν πρόκειται να πουληθεί κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.  

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror», του τόνισαν πως βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του Έρικ Τεν Χάγκ ενόψει της νέας σεζόν και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να αποδεχθούν οποιαδήποτε προσφορά δεχτούν για την απόκτησή του.

Ο Ρονάλντο επέστρεψε στη Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι, με τους «κόκκινους διαβόλους» να του προσφέρουν πλουσιοπάροχο διετές συμβόλαιο, το οποίο του αποφέρει 500.000 λίρες εβδομαδιαίως!

Πηγή: to10

Δειτε Επισης

Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Η Μπαρτσελόνα βγάζει στο σφυρί τρεις παίκτες
Κοντά στην έξοδο ο «Ντέιβιντ Μπέκαμ» των 120 εκατομμυρίων, ο Πεπ δεν περιστρέφεται γύρω από παίκτες
Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»