Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Oι δύο... τρελοί νέοι κανονισμοί για τραυματισμό και αποβολή στο MLS

  07/07/2022 08:40
Oι δύο... τρελοί νέοι κανονισμοί για τραυματισμό και αποβολή στο MLS

Oι δύο... τρελοί νέοι κανονισμοί για τραυματισμό και αποβολή στο MLS

  07/07/2022 08:40

Το MLS προχώρησε σε μια καινοτομία, καθώς θεσμοθέτησε δύο νέους κανονισμούς, αναφορικά με τους τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών, που λαμβάνουν πρώτες βοήθειες εκτός γηπέδου, αλλά και την τιμωρία για την κόκκινη κάρτα. 

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε επίσημα η αμερικανική λίγκα, έαν ένας παίκτης μένει στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα άνω των 15 δευτερολέπτων, τότε το ιατρικό επιτελείο μπαίνει άμεσα στο γήπεδο για να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Όταν βγει ο παίκτης από το γήπεδο, θα λαμβάνει τη φροντίδα του ιατρικού επιτελείου και θα μπορεί να επιστρέψει στο γήπεδο μίνιμουμ μετά από τρία λεπτά. Όπως εξηγεί η λίγκα στην ανακοίνωσή της, ο λόγος είναι για να αποτρέψει τους ποδοσφαιριστές από το να "προσποιούνται" για τη σοβαρότητα του τραυματισμού και να κάνουν καθυστέρηση.

Για την τιμωρία της κόκκινης κάρτας, αποφασίστηκε η ποινή μιας αγωνιστικής με την οποία τιμωρούνται οι παίκτες, να την εκτίουν στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον ίδιο αντίπαλο και όχι στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας.

Οι κανονισμοί τίθενται άμεσα σε ισχύ και θα παραμείνουν μέχρι το τέλος της χρονιάς, όταν και θα επανεξεταστούν για το αν "βοήθησαν" στην εξέλιξη του αθλήματος.

Πηγή: sport24

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας