Ο Ματέους αγοράζει τη φανέλα από τον… ταξιτζή του Νόιερ και τη βγάζει στη δημοπρασία

H ιστορία του ταξιτζή που βρήκε το πορτοφόλι του Μάνουελ Νόιερ και τα όσα έγιναν μετά από αυτό, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων και ιδιαίτερα στη Γερμανία.

Ο Τούρκος ταξιτζής, Χαζίρ Σ., είχε διηγηθεί την ιστορία, λέγοντας πως έκανε 120 χιλιόμετρα για να βρει τον κίπερ της Μπάγερν και αυτός του ανταπέδωσε μόνο με μια… φανέλα, με τα τέσσερα παιδιά του να του κάνουν έντονη καζούρα για το «αποτέλεσμα». Μάλιστα, ο ίδιος είχε αναφέρει πως απογοητεύτηκε από τον Νόιερ και την συμπεριφορά του προς εκείνον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ταξιτζής βρήκε το πορτοφόλι του Νόιερ, ταξίδεψε 120 χλμ. και πήρε μόλις μια φανέλα

Αυτή η ιστορία έχει φέρει ένα μικρό κύμα αντιδράσεων, όχι πάντως του Μάνουελ Νόιερ που δεν έχει πάρει θέση για το συμβάν. Ο πρώτος που ήρθε σε επαφή με τον ταξιτζή ήταν ο Γιανς Γκένμρ, επικεφαλής του Μουσείου Ποδοσφαίρου της Δρέσδης, ο οποίος πρόσφερε 200 ευρώ για τη φανέλα ώστε να την τοποθετήσει στο μουσείο.

Ο οδηγός του ταξί δεν μπορούσε να καλύψει ως μεροκαματιάρης την απόσταση για να ταξιδέψει ως εκεί, οπότε αρνήθηκε ευγενικά. Ωστόσο, ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, Λόταρ Ματέους, ήταν ο επόμενος που τον προσέγγισε.

Ο Ματέους έδωσε 1000 ευρώ στον ταξιτζή, θέλοντας έτσι να τον βοηθήσει και οικονομικά αφού έχει τέσσερα παιδιά, ενώ η φανέλα που φέρει την υπογραφή του Μάνουελ Νόιερ θα τεθεί σε δημοπρασία για καλό σκοπό. Συγκεκριμένα, τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα «A heart for children», ενώ άλλη μια φανέλα που υπέγραψε ο ίδιος ο Λόταρ Ματέους θα δημοπρατηθεί επίσης.

Μάλιστα, ο θρυλικός ποδοσφαιριστής σχολίασε την κίνησή του αυτή όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της «Bild»: «Ξέρω από τη δική μου εμπειρία πώς είναι να χάνεις το πορτοφόλι σου. Το χειρότερο είναι το μετά. "Μπλοκάρετε κάρτες, πάρτε νέες, κάντε αίτηση για ταυτότητα... Βρίσκω τη δέσμευση του Χαζίρ ακόμη πιο πολύτιμη για να γλιτώσει τον Μανουέλ από τον κόπο».

Τώρα, ο Χαζίρ Σ. δηλώνει πανευτυχής. Θα ήθελε να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να επισκευάσει το ταξί του. «Θα χαρούν τα παιδιά μου. Θα βγούμε για παγωτό. Ο Λόταρ είναι ο καλύτερος».

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Η Σουηδία υποκύπτει στη δύναμη των οπαδών και απορρίπτει το VAR
Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς
Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ