«Με κάλεσε σπίτι του για μία βραδιά, θα μπορούσα να είμαι στη θέση της Χεορχίνα»

Η Άλισον Έκμαν είναι αρκετά γνωστή στην πατρίδα της (ΗΠΑ) ως παρουσιάστρια και μοντέλο και αυτό το αποδεικνύουν οι εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθοί της τόσο στο Instagram όσο και στο Tiktok, ωστόσο μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να κάνει "γκελ" και στο ευρωπαϊκό κοινό, χάρη στον Κριστιάνο Ρονάλντο.  

Συγκεκριμένα, η άλλοτε νικήτρια του ριάλιτι "Big Brother VIP" βρήκε την ευκαιρία να μοιραστεί μία ιστορία από το παρελθόν της που είχε για πρωταγωνίστρια την ίδια και τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πριν αυτός γνωρίσει την Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, με την Αμερικανίδα να διατυμπανίζει πως θα μπορούσε να ήταν τώρα εκείνη στο πλευρό του CR7 αν είχε κοιμηθεί μαζί του αποδεχόμενη σχετική πρόταση που της έγινε...

"Είχα οργανώσει την εκδήλωση του Κριστιάνο Ρονάλντο για το νέο του άρωμα. Στο πάρτι αρχίσαμε να μιλάμε και με κάλεσε στο σπίτι του. Του είπα όχι, γιατί θα έπρεπε να δουλέψω την επόμενη μέρα. Ήξερα τι θα γινόταν αν πήγαινα στο δικό του σπίτι.

Ο φίλος μου, που ήταν εκεί μαζί μου, μου είπε: "Άλι, δεν μπορείς να πεις όχι, σε παρακαλώ." Έτσι είπα στον Κριστιάνο "πρέπει να μου στείλεις έναν οδηγό να με πάει στο σπίτι μου όταν το πω".

Φύγαμε από το πάρτι. Καταλήξαμε στο σπίτι του και ήπιαμε μερικά ποτήρια σαμπάνια. Μετά, γύρω στις 3 τα ξημερώματα, του είπα ότι ήθελα να πάω σπίτι και με έστειλε με τον οδηγό του. Όταν φύγαμε από το σπίτι, ζήτησε το νούμερο και γράφαμε ο ένας στον άλλο για ένα μήνα, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο:

Η Αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια και μοντέλο, Άλισον Έκμαν, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης | 2 Δεκεμβρίου 2015 @2015 ABRAHAM CARO MARIN/AP IMAGES

"Γεια, πώς είσαι. Τι κάνεις; Δουλεύω. Είμαι στο σπίτι μου. Τέτοια πράγματα. Και αυτό σταμάτησε. Με κάλεσε στο σπίτι του για να περάσουμε μία νύχτα μαζί αλλά αρνήθηκα. Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της Χεορχίνα", σχολίασε χαρακτηριστικά, μέσω video που δημοσίευσε στη σελίδα της στο Tiktok.

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση
ΒΙΝΤΕΟ: Έξαλλος με τον διαιτητή ο Ρονάλντο, ζητούσε δύο πέναλτι
Συμφωνία του Ζιρού με την Λος Άντζελες FC
Μέσι: Όταν αισθανθώ ότι ήρθε η ώρα να αποσυρθώ, θα το κάνω