Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Ο Πογκμπά κινδυνεύει να χάσει και το Παγκόσμιο Κύπελλο

  28/07/2022 08:10
Ο Πογκμπά κινδυνεύει να χάσει και το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο Πογκμπά κινδυνεύει να χάσει και το Παγκόσμιο Κύπελλο

  28/07/2022 08:10

Ο Πολ Πογκμπά και οι γιατροί που συνεργάζεται η Γιουβέντους βρίσκονται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα σχετικά με τον τρόπο αποκατάστασης της βλάβης που έχει υποστεί στον μηνίσκο.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο Γάλλος μέσος ήταν να υποβληθεί σε επέμβαση στις ΗΠΑ για να μη χάσει χρόνο, ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί αφού ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Ο πρώτος είναι να αφαιρεθεί ένα κομμάτι του μηνίσκου και ο δεύτερος να γίνει συρραφή στο τμήμα που έχει το πρόβλημα. Οι δύο μέθοδοι έχουν και εντελώς διαφορετικό χρόνο αποκατάστασης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στον πρώτο θα μείνει εκτός για περίπου δύο μήνες, ενώ στον δεύτερο το διάστημα αποχής του υπολογίζεται στους πέντε μήνες. Το μεγάλο δίλημμα αφορά την ηλικία του παίκτη.

Η πρώτη μέθοδος αφορά κυρίως νεαρότερους σε ηλικία αθλητές με τον Γάλλο μέσο να οδεύει πια προς τη συμπλήρωση 30 ετών και τους γιατρούς να φοβούνται ότι μπορεί να αντιμετωπίσει μεγαλύτερο πρόβλημα στο μέλλον.

Ο Πογκμπά θα επισκεφτεί και άλλους γιατρούς μέχρι να πάρει την τελική του απόφαση αφού στην εξίσωση μπαίνει και η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Πηγή: sport24.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας