Παίκτης της χρονιάς στη Γερμανία ο Ενκουνκού, έβαλε κάτω και Λεβαντόφσκι

Καλύτερος παίκτης της σεζόν (2021/22) ανακηρύχθηκε στην Bundeslifa ο Κρίστοφερ Ενκουνκού από τα ΜΜΕ.

Ο Γάλλος επιθετικός της Λειψίας συγκέντρωσε 134 βαθμούς αφήνοντας δεύτερο τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που μεταπήδησε προ ημερών από την Μπάγερν στην Μπαρτσελόνα.

«Με τιμά πολύ και ξέρω να εκτιμώ ένα τέτοιο βραβείο στην πραγματική του αξία. Πάνω από όλα πρέπει να ευχαριστήσω την ομάδα μου, τον προπονητή μου και όλους τους συνεργάτες μας. Χωρίς την υποστήριξή τους, θα ήταν αδύνατο να πετύχουμε μια τέτοια σεζόν. Τώρα κοιτάζω μπροστά», σχολίασε εμφανώς ικανοποιημένος ο Ενκουνκού.

Αυτή η ετήσια ψηφοφορία, θεσμοθετήθηκε το 1960 από το περιοδικό «Kicker» και αφορά, περισσότερους από 700 Γερμανούς αθλητικούς δημοσιογράφους. Στην τρίτη θέση, ψηφίστηκε ο τερματοφύλακας της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Κέβιν Τραπ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο 24χρονος άσος, έγινε ο -μόλις- δεύτερος Γάλλος που κατέκτησε αυτήν την διάκριση, μετά τον Φρανκ Ριμπερί το 2008, ενώ στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε, σημείωσε 20 γκολ και «μοίρασε» 13 ασίστ σε 34 αγώνες.

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκε από τη Μίλαν ο Μόντριτς
Η ισπανική Kυβέρνηση ετοιμάζει έρευνα για πιθανές πράξεις εξευτελισμού ατόμων με νανισμό στο πάρτι του Γιαμάλ
Κανονιέρης ο Γιόκερες-Έκλεισε στα 73.5 εκατομμύρια ευρώ η μεταγραφή του στην Άρσεναλ
BINTEO: H Τσέλσι κατακτούσε τον κόσμο και Σάντσο και Μαντουέκε ήταν σε συναυλία
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ινφαντίνο φώναζε στον Τραμπ ν’ απομακρυνθεί, εκείνος αδιαφορούσε και οι παίκτες της Τσέλσι απορούσαν
Νέες αποκαλύψεις για το πάρτι του Γιαμάλ-«Ζητούσαν γυναίκες με συγκεκριμένες διαστάσεις στήθους»
Ανάμεσα στους υποψήφιους στόχους της Μπαρτσελόνα ο Μπράιαν Σαραγόσα
Απαντά για το επεισόδιο με Ενρίκε ο Ζοάο Πέδρο-«Δεν ξέρουν να χάνουν»
Σάλος με Λαμίν Γιαμάλ-Καταγγελία ότι πλήρωσε άτομα με νανισμό για ψυχαγωγία στο πάρτι γενεθλίων του
«Η Φιορεντίνα θέλει να ανανεώσει με τον Κεν»