Σε μεγάλα κέφια ο Νεϊμάρ, μυθική γκολάρα ο Μέσι και εκκίνηση με πεντάρα η Παρί

Ξεκίνησε με… φόρα η Παρί Σεν Ζερμέν! Η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ επικράτησε εύκολα 5-0 της Κλερμόν, με τον Νεϊμάρ να σκοράρει ένα γκολ και να μοιράζει τρεις ασίστ. Μυθική γκολάρα στο τέλος του παιχνιδιού από τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ήταν τρομερά ορεξάτος με την ομάδα του να μετατρέπει σε πάρτι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Μόλις στο 9ο λεπτό η Παρί Σεν Ζερμέν άνοιξε το σκορ με πολύ ωραίο σουτ του Νεϊμάρ, ύστερα από ασίστ του Μέσι. Η ομάδα του Γκαλτιέ απειλούσε συνεχώς, με τον Χακίμι στο 26’ να διπλασιάζει τα τέρματα με υπέροχη βολίδα από κάθετη του Νεϊμάρ. Δυο λεπτά αργότερα ο Ράμος λίγο έλειψε να κάνει το 3-0, μετά από κοντινή κεφαλιά, με τον Ντιαό να κάνει φοβερή επέμβαση.

Η Κλερμόν δεν μπορούσε να αντιδράσει ιδιαίτερα στην ανωτερότητα της Παρί, με τον Μαρκίνιος στο 39’ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 3-0 από νέα ασίστ του Νεϊμάρ. Κάπως έτσι οι Παριζιάνοι πήγαν στα αποδυτήρια με ισχυρό προβάδισμα.

Και στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γκαλτιέ ήταν κυρίαρχη, με τον Νεϊμάρ να είναι σε… μεγάλα κέφια, να απειλεί και να φτιάχνει διαρκώς φάσεις. Στο… κόλπο μπήκε ο Λιονέλ Μέσι, όπως είναι λογικό, με τον Αργεντινό στο 69’ να κάνει ένα ωραίο σουτ και να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να απειλήσουν, ωστόσο όποιες φάσεις είχαν τις… εξουδετέρωνε η άμυνα της Παρί. Ο Μέσι δεν θα μπορούσε να μη βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, με τον Αργεντινό στο 80’ να γράφει το 4-0 από κοντά, μετά από ασίστ του Νεϊμάρ.

Ο Αργεντινός παικταράς δεν σταμάτησε εκεί και στο 86' διαμόρφωσε το τελικό 5-0 με ΜΥΘΙΚΟ γκολ, όταν βρέθηκε στη μικρή περιοχή, έκανε υπέροχο κοντρόλ με το στήθος και με ανάποδο ψαλιδάκι χάρισε ένα φανταστικό γκολ σε όσους παρακολουθούσαν το ματς! Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με την Παρί να ξεκινάει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Πηγή: sport-fm.gr 

Δειτε Επισης

Το βίντεο της χρονιάς: Ο Τζον Σίνα τα λέει με τον Χάαλαντ φορώντας περούκα και φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι!
Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Η Μπαρτσελόνα βγάζει στο σφυρί τρεις παίκτες
Κοντά στην έξοδο ο «Ντέιβιντ Μπέκαμ» των 120 εκατομμυρίων, ο Πεπ δεν περιστρέφεται γύρω από παίκτες
Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ