«Η Γιουνάιτεντ πρέπει να αφήσει τον Ρονάλντο να φύγει»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκτός από πρωταγωνιστής στα ποδοσφαιρικά σαλόνια έχει γίνει πλέον και στο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού το οποίο κρατάει σχεδόν έναν μήνα.

Είναι γνωστό τοις πάσι πως ο Πορτογάλος θέλει διακαώς να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να αγωνιστεί σε ομάδα που θα παίζει στο Champions League τη νέα σεζόν, όμως κάτι τέτοιο φαίνεται να δυσκολεύει.

Αυτό γιατί από τη μία έχει δεχτεί πολλές απορρίψεις από συλλόγους, και από την άλλη οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν τον αφήνουν να αποχωρήσει. Για τον δεύτερο λόγο, θέλησε να πάρει θέση ο παλαίμαχος αστέρας του συλλόγου και τωρινός προπονητής της D.C United.

Συγκεκριμένα ο Άγγλος, έχει την άποψη πως η Γιουνάιτεντ πρέπει να αφήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρήσει και να κινηθεί για ένα «εννιάρι», το οποίο θα παραμείνει στον σύλλογο για 3-4 χρόνια.

Θέλησε επίσης να τονίσει πως δεν θεωρεί πως ο Ρονάλντο δεν μπορεί να παίξει σε ομάδα του Τεν Χαγκ καθώς πιστεύει πως  ο Πορτογάλος μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε και να βάζει συνέχεια γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρούνει:

«Νομίζω ότι η Γιουνάιτεντ πρέπει να αφήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φύγει. Δεν είναι ότι ο Ρονάλντο δεν μπορεί να παίξει σε μια ομάδα του Τεν Χαγκ. Μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα.

Ο Ρόνι θα σου βάζει πάντα γκολ…Αν αληθεύουν οι αναφορές ότι ο Κριστιάνο θέλει να φύγει από τον σύλλογο, τότε θα πρέπει να του επιτρέψει να πάει και να πάρει το εννιάρι, το οποίο θα είναι εκεί για τα επόμενα τρία ή τέσσερα χρόνια και πραγματικά να τους βοηθήσει να χτίσουν μια ομάδα που μπορεί να πετύχει»

Πηγή: to10

Δειτε Επισης

Ο Τσάμπι Αλόνσο ανακοίνωσε ότι παραμένει στη Λεβερκούζεν
Το βίντεο της χρονιάς: Ο Τζον Σίνα τα λέει με τον Χάαλαντ φορώντας περούκα και φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι!
Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Η Μπαρτσελόνα βγάζει στο σφυρί τρεις παίκτες
Κοντά στην έξοδο ο «Ντέιβιντ Μπέκαμ» των 120 εκατομμυρίων, ο Πεπ δεν περιστρέφεται γύρω από παίκτες
Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες