Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Η συγγνώμη του Τεν Χαγκ στους φιλάθλους της Γιουνάιτεντ

  15/08/2022 09:17
Η συγγνώμη του Τεν Χαγκ στους φιλάθλους της Γιουνάιτεντ

Η συγγνώμη του Τεν Χαγκ στους φιλάθλους της Γιουνάιτεντ

  15/08/2022 09:17

«Η Μπρέντφορντ ήταν πιο... πεινασμένη», είπε ο Ολλανδός στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Δεχθήκαμε γκολ από ατομικά λάθη. Δεν μπορείς να έχεις σχέδιο τακτικής, αλλά μετά να το βάλεις στον κάδο. Είναι δύσκολο για εμένα. Είναι πάντα μια έκπληξη όταν ξεκινάς ένα τέτοιο παιχνίδι.

Όπως ανέφερε, «μετά από 35 λεπτά δεχθήκαμε τέσσερα γκολ. Αυτό δεν γίνεται. Η ομάδα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη, λυπάμαι πραγματικά για τους φιλάθλους που έκαναν τα πάντα για να μας στηρίξουν, τους απογοητεύσαμε. Είναι καλοί παίκτες και πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη στο γήπεδο, ως ομάδα και ως άτομα, και αυτό δεν κάναμε».

Σημείωσε επίσης ότι «τους ζήτησα να παίξουν με πίστη και να αναλάβουν την ευθύνη για την απόδοσή τους, και αυτό δεν το έκαναν. Μόνο όταν παραμείνουμε ενωμένοι και εργασθούμε σκληρά θα το ξεπεράσουμε. Πρέπει να πιστέψεις στο γήπεδο για τον εαυτό σου και την ομάδα».

Καταλήγοντας, τόνισε πως «ο προπονητής, είναι επίσης υπεύθυνος, έχει την κύρια ευθύνη, και την αναλαμβάνω εγώ. Και θα εργασθώ σε αυτό. Πρέπει να τους δώσω πίστη, αλλά πρέπει να την έχουν και μόνοι τους».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας