Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Δεν τα βρήκε με Ραμπιό η Γιουνάιτεντ-Στρέφεται σε λύση από τη Ρεάλ

  17/08/2022 08:33
Δεν τα βρήκε με Ραμπιό η Γιουνάιτεντ-Στρέφεται σε λύση από τη Ρεάλ

Δεν τα βρήκε με Ραμπιό η Γιουνάιτεντ-Στρέφεται σε λύση από τη Ρεάλ

  17/08/2022 08:33

Η μεταγραφολογία συνεχίζεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τα βρετανικά ΜΜΕ να μιλούν για ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Αντριέν Ραμπιό και στροφή στον Κασεμίρο!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, οι επαφές της Γιουνάιτεντ με την πλευρά του Ραμπιό οδηγήθηκαν σε ναυάγιο, αφού δεν υπάρχει κοινό έδαφος στις οικονομικές απολαβές.

Όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, η μητέρα και ατζέντης του Ραμπιό, Βερονίκ, αρνήθηκε την πρόταση της Γιουνάιτεντ, αφού δεν καλύπτει οικονομικά τον γιό της, ενώ ο 27χρονος μέσος είναι αβέβαιος και για το κλίμα που επικρατεί στους «κόκκινους διαβόλους».

Το διαφαινόμενο «ναυάγιο» με τον Ραμπιό αναγκάζει τους ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να στρέψουν την προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις και σύμφωνα με την Marca, οι Άγγλοι ήδη χτύπησαν την πόρτα της Ρεάλ για τον Κασεμίρο.

Σύμφωνα με την μαδριλένικη εφημερίδα, η Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να προσφέρει 50 εκ. ευρώ στην Ρεάλ για τον Βραζιλιάνο μέσο, με τον Κασεμίρο, ωστόσο να μην ψήνεται ιδιαίτερα με την προοπτική της μετακόμισης στο Μάντσεστερ.

Oι ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ μετά το κάκιστο ξεκίνημα στην Premier League «τρέχουν» για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, όμως το κλίμα που επικρατεί στους «κόκκινους διαβόλους» κάνει τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους διστακτικούς.

Πηγή: sdna

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας