Κατήγγειλε τον αδερφό του ο Πογκμπά-Τον απείλησε με όπλο για 13 εκατ. ευρώ

Πρωταγωνιστής μιας ιδιαίτερης ιστορίας είναι ο Πολ Πογκμπά. Ο 29χρονος μέσος της Γιουβέντους κατήγγειλε τον αδερφό του, Ματίας, και παιδικούς του φίλους ως μέλη συμμορίας που τον απείλησαν για 13 εκατ. ευρώ.  

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα, ο Πογκμπά απευθύνθηκε στις γαλλικές Αρχές για απειλές υπό την απειλή όπλου, αλλά και ψυχολογική βία υπό τον φόβο διαρροής ψευδών πληροφοριών. Η συμμορία -της οποίας μέλος είναι και ο αδερφός του- προσπάθησε να του αποσπάσει 13 εκατ. ευρώ.

Όπως υποστήριξε, οι ίδιοι έχουν προσπαθήσει να τον εκφοβίσουν πολλές φορές. Μια από αυτές ήταν και όταν επισκέφτηκε την οικογένειά του στα προάστια του Παρισίου. Τότε, παιδικοί του φίλοι τον οδήγησαν με βία σε ένα διαμέρισμα και τον κατηγόρησαν πως δεν τους βοηθάει οικονομικά από όταν έγινε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ανάμεσά τους και πάλι ήταν δύο ένοπλοι άντρς που του ζήτησαν 13 εκατ. ευρώ για «υπηρεσίας», υποστηρίζοντας πως τον προσέχουν διακριτικά από όταν έγινε διάσημος.

Μια άλλη φορά ήταν στο προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους, στο Τορίνο, όπου αναγνώρισε τον αδερφό του μεταξύ των υπόπτων.

Στην ιστορία εμπλέκεται έμμεσα και ο Κίλιαν Εμπαπέ. Η συμμορία, προκειμένου να ασκήσει πίεση στον Πολ Πογκμπά, τον απείλησε πως θα διαρρεύσει ότι έχει επισκεφθεί μάγο για να κάνει... μάγια στον 23χρονο σταρ της Παρί.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα ο Ματίας Πογκμπά είχε προαναγγείλει πως θα κάνει αποκαλύψεις για τον σταρ της Γιουβέντους και τον Κίλιαν Εμπαπέ.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες στο Euro 2024
Επίσημο: Δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του Ρόις η Ντόρτμουντ
Μπορεί να μείνει στην Μπάγερν ο Τούχελ-«Όλα είναι πιθανά» η απάντησή του
Τα παιδιά του Μαραντόνα θέλουν να μεταφέρουν τα λείψανά του σε μαυσωλείο στο Μπουένος Άιρες
Τα παιδιά του Μαραντόνα θέλουν να μεταφέρουν τα λείψανά του σε μαυσωλείο
Στους υπό παραχώρηση παίκτες της Λίβερπουλ ο Τσιμίκας
Αβέβαιο το μέλλον του Mπρούνο Φερνάντες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο λόγος που επέστρεψε προσωρινά στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπενζεμά
Φιορεντίνα-Κλαμπ Μπριζ: Το πρώτο βήμα οι βιόλα, την έκπληξη οι Βέλγοι
Τιτανομαχία στο Ολίμπικο και ματσάρα στο Βελοντρόμ για τα ημιτελικά του Europa League