Απίστευτο: Ο πρόεδρος της Ράγιο καταγγέλλει επίθεση από τους ατζέντηδες του Ντε Τομάς!

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν στα γραφεία των εκπροσώπων του Ραούλ Ντε Τομάς, με τον πρόεδρο της Ράγιο Βαγιεκάνο να δέχεται επίθεση γιατί χάλασε η μεταγραφή του Ισπανού επιθετικού! 

Όλα ξεκίνησαν όταν την τελευταία ημέρα των μεταγραφών στην Ισπανία, η Ράγιο επιχείρησε να αποκτήσει τον Ντε Τομάς από την Εσπανιόλ, όμως η μεταγραφή χάλασε, γιατί οι εκπρόσωποι του Ισπανού επιθετικού, ξαφνικά ζήτησαν μεγαλύτερη προμήθεια από αυτή που είχε συμφωνηθεί.

Ο πρόεδρος της Ράγιο Βαγεκάνο, Ραούλ Μαρτίν Πρέσα και αρκετοί εκπρόσωποι και υπάλληλοι του πρακτορείου «Stellar Group» που εκπροσωπεί τον Ντε Τομάς συμμετείχαν, όπως μετέδωσε ο σταθμός Cadena Ser, σε μια έντονη συζήτηση που κατέληξε σε μεγάλο καυγά στα γραφεία που διατηρεί το πρακτορείο στη Μαδρίτη.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν μετά την άρνηση του Πρέσα να πληρώσει προμήθεια στη «Stellar Goup» για την υπογραφή του παίκτη, ο οποίος ήταν παρών στη συνάντηση σύμφωνα με την καταγγελία, με τον πρόεδρο της Ράγιο να κατηγορεί το πρακτορείο ότι φροντίζει τα δικά του συμφέροντα και όχι αυτά του ποδοσφαιριστή.

Μέσα σε όλα αυτά, ένας από τους ατζέντηδες, Ο Ιβάν Γκαρσία Γκονσάλεθ, έριξε κουτουλιά στη μύτη του Πρέσα, προκαλώντας αρκετούς τραυματισμούς στον πρόεδρο της Βαγεκάνο, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία.

Μόλις εμφανίστηκε η αστυνομία στα γραφεία του πρακτορείου, ο Μαρτίν Πρέσα μετέβη στην κλινική Ruber, από όπου αποχώρησε μετά την αξονική τομογραφία που υποβλήθηκε και η οποία έδειξε ότι υπέστη κάταγμα στο οστό της μύτης και κάταγμα άνω γνάθου, κάτι που είχε διαπιστωθεί από την πρώτη εξέταση στην οποία υπεβλήθη ο πρόεδρος από τους γιατρούς. Μετά τα μεσάνυχτα αποχώρησε με επίδεσμο στη μύτη.

Στη συνέχεια, ο Μαρτίν Πρέσα πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλει μήνυση κατά του δράστη, παρουσιάζοντας την αναφορά τραυματισμού. Από την «Stellar Group» διαβεβαιώνουν ότι έγινε μία συζήτηση, αλλά αρνούνται ότι υπήρξε επίθεση από κάποιον από τα μέρη.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο