Τριάρα με ιστορικό Χάλαντ για τη Σίτι κόντρα στους δέκα «λύκους»

Η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε 3-0 της Γουλβς στο Μολινό με πρωταγωνιστή τον Έρλινγκ Χάλαντ και επέστρεψε στις νίκες στην Premier League, ξεπερνώντας την Άρσεναλ (ένα παιχνίδι λιγότερο) που βρισκόταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ιδανικότερο ξεκίνημα για το παιχνίδι, εν αντιθέσει με τον Μπρούνο Λάζε, στον οποίο δεν πήγαινε τίποτα καλά.

Πριν τη συμπλήρωση ενός λεπτού αγώνα, η Σίτι πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Ο Φόντεν μοίρασε στα δεξιά στον Ντε Μπρόινε, εκείνος έκανε τη σέντρα, με τον Γκρίλις να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα μόλις στα 56''. Οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να απαντήσουν άμεσα, με τον Γκέντε να δοκιμάζει στο 4ο λεπτό του αγώνα το σουτ από τα αριστερά, αλλά ο Έντερσον απέκρουσε, παραχωρώντας κόρνερ.

Το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει για τους Πολίτες, με τον Χάλαντ να σουτάρει με το δεξί έξω από την περιοχή και να γράφει το 0-2 στο 16΄.

Κάπως έτσι, ο Νορβηγός σταρ έσπασε νέο ρεκόρ, αφού έγινε έτσι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Premier League που κατάφερε να βρει δίχτυα στα τέσσερα πρώτα εκτός έδρας ματς, ενώ παράλληλα έφτασε τα 100 γκολ στα τελευταία 99 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώνεις από τον Ιανουάριο του 2020.

Τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο για τους "λύκους" στο 33', με τον Κόλινς να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα για το επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Γκρίλις.

Τη νίκη των Πολιτών σφράγισε ο Φόντεν μετά από ωραία συνεργασία με τους Χάλαντ και Ντε Μπρόινε. Ο Νορβηγός έδωσε στο Ντε Μπρόινε, εκείνος έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Φόντεν σούταρε, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί
Πρόστιμο στην Μπαρτσελόνα για τη ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της
Είπε αντίο στην Ευρώπη o ΠΑΟΚ με κέρδη άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ
Τα highlights από τη μεγαλειώδη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε
Πρόκριση για Ρόμα, Λεβερκούζεν, Μαρσέιγ και Αταλάντα στα ημιτελικά του Europa League
Οι ημερομηνίες των αγώνων του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference
Μεγάλη πρόκριση η Ρόμα, ακάθεκτη για κούπα η Λεβερκούζεν και εκτός Ευρώπης η Λίβερπουλ
Άνω κάτω η Μπριζ-Έφυγε ο Ολσεν από την Ελλάδα και πήγε στη Δανία
Τέλος οι ρεβάνς από την αρχή του Κυπέλλου Αγγλίας-Ανακοίνωσε τις αλλαγές η FA
Θα κινηθεί για τον Κούντους η Λίβερπουλ αν ο Σαλάχ αποχωρήσει το καλοκαίρι