Πληγωμένος στη Ρεάλ ο Μπέιλ, θέλει να φύγει το καλοκαίρι

Ο Μάρκο Ασένσιο δεν είναι ένας από τους παίκτες που λογίζονται ως βασικοί στην Ρεάλ του Κάρλο Αντσελότι, παρόλα αυτά τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.  

Οι λόγοι είναι δύο: ο πρώτος έχει να κάνει με το συμβόλαιό του που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, γεγονός που του επιτρέπει να διαπραγματεύται με οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του από τον Ιανουάριο και ο δεύτερος εμπλέκει την Μπαρτσελόνα, με την αιώνια αντίπαλο των μερένγκες να εμφανίζεται να παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του.

Με αφορμή το παραπάνω σενάριο, που θέλει τους μπλαουγκράνα να τον έχουν στα ραντάρ τους για να τον πάρουν μέσα από τα χέρια της Ρεάλ, ρωτήθηκε ο ίδιος ο παίκτης, με τον Ισπανό διεθνή μεσοεπιθετικό να παραχωρεί συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή "El Partidazo de la Cope" και να επιχειρεί να κάνει ντρίμπλα στα σενάρια περί Μπαρτσελόνα.

"Δεν ξέρω αν με θέλει η Μπαρτσελόνα, υπάρχουν φήμες για πολλούς συλλόγους, είναι φυσιολογικό. Σε επτά μήνες μπορώ να υπογράψω σε όποια ομάδα θέλω ως ελεύθερος", τόνισε ο Ασένσιο, ο οποίος σε ερώτηση για το αν είναι ο τύπος ανθρώπου που μπορεί να πει κατηγορηματικά πως "δεν θα παίξω ποτέ στην Μπαρτσελόνα", σχολίασε:

"Δεν έχω σκεφτεί ποτέ το μέλλον μου στην Μπαρτσελόνα, δεν ήταν μέσα στις σκέψεις μου κάτι τέτοιο οπότε δεν ξέρω. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να απαντήσω".

Όσον αφορά για τη σχέση του με την Ρεάλ και αν θέλει να ανανεώσει τους όρκους πίστης μαζί της, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επεκτείνει την παραμονή του στο "Μπερναμπέου" και μετά από τον Ιούνιο του 2023:

"Είχα ευκαιρίες να φύγω, ναι. Το να υπογράψω νέο συμβόλαιο με την Ρεάλ δεν εξαρτάται από μένα, υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Ελπίζω να συμβεί, εδώ είμαι χαρούμενος".

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)