Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Aποκλύψεις για τον Νεϊμάρ της Μπαρτσελόνα

  23/09/2022 16:23
Aποκλύψεις για τον Νεϊμάρ της Μπαρτσελόνα

Aποκλύψεις για τον Νεϊμάρ της Μπαρτσελόνα

  23/09/2022 16:23

Δεν σταματά με τίποτα η «El Mundo» που καθημερινά βγάζει στο φως από μία ιστορία από το παρελθόν της Μπαρτσελόνα. Μετά λοιπόν τον Μέσι και τον Πικέ, σειρά είχε και άλλο ένα πρώην αστέρι της ομάδας. Ο λόγος για τον Νεϊμάρ, ο οποίος σύμφωνα ένα email από τον πρώην αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Ραούλ Σανγκεϊ, ο Βραζιλιάνος αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα τις τελευταίες του μέρες στον σύλλογο και μάλιστα όπως αναφέρει… ήταν άρρωστος.  

«Τις τελευταίες εβδομάδες έχω στραφεί στον πατέρα. Μίλησα πολλές ώρες μαζί του. Σας διαβεβαιώνω ότι ήταν με το μέρος μας, μέχρι τις τελευταίες δύο-τρεις μέρες, όταν πολύ λάθος και άδικα, ένιωσε προδομένος όταν δημοσιεύτηκε το μπόνους υπογραφής του Νεϊμάρ. Θεώρησε ότι ο σύλλογος το διέρρευσε για να του ασκήσει πίεση (και μάλιστα το έχει εκλάβει ως απειλή).

Και τότε ήταν που αρχίσαμε να τον χάνουμε. Προφανώς υποστήριξα ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε διαρρεύσει από μας. Εν ολίγοις, από αυτή τη διαρροή, άρχισε να θεωρεί ότι δεν είναι σωστό να προσπαθήσει να πείσει τον γιο του να μείνει.

Σας έχω πει σε όλους ξεχωριστά ότι το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση ήταν το κεφάλι του παίκτη. Το αγόρι είναι άρρωστο, έχει πολλά προσωπικά προβλήματα, είναι πολύ μπερδεμένος και πολύ ευάλωτος. Άρα, έχει σκεφτεί λανθασμένα ότι φεύγοντας από την Μπαρτσελόνα θα φύγει και αυτός από τα προβλήματά του (όταν πραγματικά αυτό που πρέπει να κάνει είναι να τα αντιμετωπίσει και να μην φύγει).

Έχω μιλήσει απευθείας μαζί του, επανειλημμένα, τον έχω κάνει να κλάψει περισσότερες από μία φορές, και μου έχει παραδεχτεί πολλές φορές ότι ήταν χαμένος. Οι συμπαίκτες του τον στήριξαν μέχρι το τέλος (αλλά στο τέλος βαρέθηκαν, όπως εγώ, όπως όλοι μας)».

Πηγή: sportfm

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας