Νέα χορηγική συνεργασία για την Ομόνοια

Παρά τις έντονες πιέσεις που ασκούνται προς τους παίκτες της Εθνικής Ιράν απ' την πλευρά της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας και γενικότερα απ' το κράτος προκειμένου να ανακοπεί το κύμα αντιδράσεων για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, ο ένας μετά τον άλλον οι ποδοσφαιριστές του Ιράν υψώνουν τη φωνή τους την οποία ενώνουν με τα εκατομμύρια των πολιτών που ζητούν ίσα δικαιώματα για τις γυναίκες του Ιράν.

Ο άσος της ΑΕΚ Εχσάν Χατζισαφί, εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Ιράν, δεν φοβήθηκε τις συνέπειες παρά τις απειλές απ' την Ομοσπονδία ακόμα και για αποκλεισμό απ' την ομάδα, και με το θάρρος της γνώμης του βγήκε μπροστά κάνοντας μια συγκλονιστική δήλωση. «Οι γυναίκες είναι το μισό σώμα της κοινωνίας. Όταν το μισό το γεννάει τότε είναι στην πραγματικότητα ολόκληρο το σώμα. Είμαστε με τον λαό γιατί είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι. Θα αγωνιζόμαστε για εσάς και την πατρίδα μας μέχρι την τελευταία μας ανάσα. Ντρέπομαι όταν βλέπω αυτή την κατάσταση στη χώρα μου. Αυτοί οι άνθρωποι δεν αξίζουν τον θάνατο. Λύστε τα προβλήματά τους αντί να ασκείται βία» έγραψε ο Χατζισαφί σε story στο Instagram.

Δεν πανηγύρισε το γκολ ο Αζμούν

Ανακάλυψε την φθηνότερη ασφάλεια για το αυτοκινητό σου εύκολα και γρήγορα!σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες

Μόλις μια μέρα πριν και παρά τον εκφοβισμό και την απαγόρευση δηλώσεων που επιβάλλει η ιρανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ο Σαρντάρ Αζμούν, οποίος προ ημερών ξέσπασε δημοσίως τονίζοντας ότι «δολοφονούν με ευκολία», αυτή τη φορά βρήκε έναν διαφορετικό τρόπο για να διαμαρτυρηθεί και να δηλώσει τη στήριξή του στις Ιρανές. Ο επιθετικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν σκόραρε στο φιλικό της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του με τη Σενεγάλη αλλά δεν το πανηγύρισε δείχνοντας για ακόμα μια φορά την ενόχλησή του για την κατάσταση που επικρατεί στο Ιράν. 

 

«Ντροπή σε όλους...»

Προ ημερών και παρά την απαγόρευση που επέβαλε η ομοσπονδία του Ιράν, ο Αζμούν συγκλόνισε με την ανάρτησή του στα social media: «Λόγω των κανόνων της εθνικής ομάδας δεν μας επιτρέπουν να πούμε τίποτα μέχρι την ολοκλήρωση του τρέχοντος προπονητικού μας καμπ, αλλά δεν μπορώ πλέον να ανεχτώ τη σιωπή. Αν θέλουν να με κόψουν από την ομάδα θα είναι απλά μια θυσία για μια τρίχα των γυναικών του Ιράν. Δεν υπάρχει περίπτωση να διαγραφεί αυτή η ανάρτηση. Ντροπή σε όλους που δολοφονείτε τόσο εύκολα. Ζήτω οι Ιρανές».

Με μαύρα ρούχα

Στο παιχνίδι με τη Σενεγάλη οι Ιρανοί παίκτες, κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της χώρας τους, αντί για τις φανέλες τους, φόρεσαν μαύρα μπουφάν κρύβοντας το σήμα και τα χρώματα της πατρίδας τους σε ακόμα μια κίνηση διαμαρτυρίας. Ωστόσο μια ημέρα μετά, οι περισσότερες αναρτήσεις με τη συγκεκριμένη φωτογραφία έχουν εξαφανιστεί απ' τα social media! 

 

Πηγή: Έθνος 

Δειτε Επισης

Η Σουηδία υποκύπτει στη δύναμη των οπαδών και απορρίπτει το VAR
Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς
Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ