Αγκαλιά με την πρόκριση η Ίντερ, πάρτι της Μπάγερν στην Τσεχία

Θεέ μου να μην τελείωνε ποτέ! Σε ένα απίθανο παιχνίδι στο «Καμπ Νου» η Ίντερ πήρε ισοπαλία με 3-3 κόντρα στην Μπαρτσελόνα και… αγκάλιασε την πρόκριση στους «16» του Champions League, στέλνοντας ουσιαστικά για δεύτερη σερί σεζόν τους Καταλανούς στο Europa League. Οι «νερατζούρι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία να τελειώσουν από απόψε την ιστορία, καθώς δεν μπόρεσαν να κρατήσουν δύο φορές το προβάδισμά τους, ενώ είχαν τεράστιες ευκαιρίες στο φινάλε για τέταρτο γκολ.  

Θέλοντας μόνο τη νίκη η Μπάρτσα των πολλών απουσιών στην άμυνα, έπαιζε ανοιχτά και έψαξε το γρήγορο γκολ. Μόλις στο 9′ ο Μχιταριάν έβγαλε μπροστά στη γραμμή την κεφαλιά του Λεβαντόφσκι και οκτώ λεπτά μετά ο Τζέκο με προβολή από εκτέλεση φάουλ του Τσαλχάνογλου έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Τερ Στέγκεν και στη γραμμή της εστίας.

Οι δύο ομάδες είχαν κάποιες μικροευκαιρίες μέχρι το 40′ όταν ήρθε τελικά το 1-0 για τους Καταλανούς. Ο Ραφίνια πρόλαβε μία… σκοτωμένη μπαλιά, πέρασε για τον Ρομπέρτο μέσα στην περιοχή κι εκείνος για τον Ντεμπελέ που από κοντά έκανε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Μάλιστα στο 44′ ο Ραφίνια έχασε σπουδαία ευκαιρία για να πετύχει και δεύτερο γκολ.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Ίντερ έφτασε στο γκολ με τη συνδρομή του Πικέ. Μετά από σέντρα στην περιοχή, ο έμπειρος αμυντικός άφησε την μπάλα νομίζοντας πως δεν υπήρχε παίκτης των φιλοξενούμενων, με τον Μπαρέλα να γίνεται αποδέκτης και αφού κατέβασε εκτέλεσε για το 1-1. Η Ίντερ πήρε ψυχολογία, είχε δύο πολύ καλές στιγμές για την ανατροπή με Τσαλχάνογλου και Σκρίνιαρ και τα κατάφερε τελικά στο 63′ χάρη σε πολύ όμορφη εκτέλεση του Λαουτάρο ο οποίος απέφυγε πρώτα τον Έρικ Γκαρθία.

Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να αντιδράσει, πίεσε και έφτασε τελικά στο 2-2 στο 82′, με τον Λεβαντόφσκι να σουτάρει μέσα από την περιοχή, την μπάλα να κοντράρει στον Μπαστόνι και να καταλήγει στα δίχτυα. Πλέον η Μπάτρσα ήθελε ένα γκολ και ανέβηκε όλη στην επίθεση, κάτι που πλήρωσε. Από βολέ του Ονάνα στο 89′ ο Λαουτάρο πήρε την μπάλα, έβγαλε παράλληλα για τον Γκόσενς που εκτέλεσε τον Τερ Στέγκεν για το 2-3, με όλο τον πάγκο των «νερατζούρι» να μπαίνει στο γήπεδο για να πανηγυρίσει.

Κι όμως, το ματς δεν είχε τελειώσει ακόμη. Η Μπαρτσελόνα δεν έχασε την πίστη της και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έφτασε στο 3-3 με υπέροχη κεφαλιά του Λεβαντόφσκι. Οι γηπεδούχοι βγήκαν ξανά όλοι μπροστά, η Ίντερ το εκμεταλλεύτηκε και βρήκε δύο απίθανες ευκαιρίες με Ασλάνι και Λαουτάρο, αλλά ο Τερ Στέγκεν πραγματοποίησε τρομερές επεμβάσεις και κράτησε το 3-3 που απλά δίνει μία παράταση ζωής στους «μπλαουγκράνα».

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Σέρτζι Ρομπέρτο (72’Κεσιέ), Αλόνσο (72’Μπαλντέρ), Έρικ Γκαρσία, Μπούσκετς (64’Φάτι), Γκάβι (82’Φεράν Τόρες), Πέδρι, Ραφίνια (64’Ντε Γιόνγκ), Ντεμπελέ, Λεβαντόφσκι

Ίντερ: Ονάνα, Ντούμφρις, Ντε Φράι, Μπαστόνι (85’Ασλάνι), Σκρίνιαρ, Ντιμάρκο (67’Ντάρμιαν), Μπαρέλα (85’Ατσέρμπι), Τσαλχάνογλου (76’Γκόσενς), Μχιταριάν, Τζέκο (76’Μπελανόβα), Λαουτάρο Μαρτίνες.

Στο ρελαντί οι Βαυαροί 

Η πρωτοπόρος του ομίλου Μπάγερν, πραγματοποίησε περίπατο στην Τσεχία όπου διέλυσε με 4-2 την Πλζεν κι έκανε το 4Χ4. Ο Μανέ με πλασέ στο 9′ έκανε το 0-1, ο Μίλερ με προβολή στο 14′ το 0-2 για να κάνει το 0-3 ο Γκορέτσκα με πλασέ αμαρκάριστος στο 25′. Μάλιστα, δέκα λεπτά μετά ο Γερμανός έγραψε και το 0-4, με το ματς να είναι ήδη τυπική διαδικασία.

Στο δεύτερο μέρος οι Γερμανοί έριξαν ρυθμό και η Πλζεν κατάφερε να μειώσει σε 2-4 με γκολ των Βλκάνοβα και Κλιμέντ.

Βικτόρια Πλζεν: Στένεκ, Χέιντα, Τιγιανί, Γεμέλκα, Χάβελ (46’Χόλικ), Κάλβαχ, Μπούχα, Κόπιτς (25’Γίρκα), Μοσκέρα, Βλκανόβα (81’Πίλαρ), Χορί (46’Κλίμεντ)

Μπάγερν Μονάχου: Ουλράιχ, Στάνισιτς, Ουπαμεκανό (70’Βάντερ), Παβάρ, Μαζραουί, Γκορέτσκα (57’Γκράβενμπερχ), Κίμιχ, Κομάν, Μίλερ (28’Τελ), Μανέ, Σανέ (70’Ζάμπιτσερ)

Δειτε Επισης

Υποβιβάστηκε η ομάδα των Μανωλά και Πασαλίδη
Κοπεγχάγη-Η συγκινητική ιστορία πίσω από τον παίκτη που δεν γνώριζε κανείς
Η Λέστερ επέστρεψε στην Premier League
Νέα εποχή στη Λιβερπουλ-Σλοτ, ο διάδοχος του Κλοπ
Η Σουηδία υποκύπτει στη δύναμη των οπαδών και απορρίπτει το VAR
Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς
Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ