Η έκδηλη απογοήτευση στην Ντόχα και η τρέλα που έρχεται

Η γιορτή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ ξεκίνησε, αλλά όχι με τον ιδεατό -για τους διοργανωτές- τρόπο. Ο ενθουσιασμός που κυριαρχούσε μερικές ώρες πριν από την έναρξη της διοργάνωσης έδωσε τη θέση της σε συναισθήματα, όπως η απογοήτευση. Γι αυτό κιόλας, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σηκώθηκαν από τη θέση τους, αρκετά πριν από το τέλος της αναμέτρησης με το Εκουαδόρ.  

Τα πρόσωπα όσων έφευγαν από το Al Bayt Stadium αποτύπωνε την απογοήτευση για τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε η αναμέτρηση. Σύμφωνοι, το Εκουαδόρ απέχει αρκετά από το Κατάρ σε επίπεδο ποιότητας, στη χώρα υπήρχε όμως η αίσθηση πως αυτή δεν θα ήταν (τόσο) εμφανής. 

Η ήττα των γηπεδούχων συννέφιασε μεν τα πρόσωπά τους, αυτό όμως δεν σήμαινε πως οι δράσεις που είχαν ετοιμάσει οι διοργανωτές θα περιορίζονταν. Λίγα λεπτά μετά από το τέλος του αγώνα, στήθηκε ένα μικρό πάρτι έξω από το Al Bayt Stadium, με συμμετέχοντες τους φίλους του Εκουαδόρ. Είχαν άλλωστε την κατάλληλη αφορμή.

Ας αφήσουμε όμως για λίγο στην άκρη όσα συνέβησαν το βράδυ της 20ής Δεκεμβρίου, στην έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κι ας κοιτάξουμε μπροστά. Πολύ απλά γιατί η Αγγλία μπαίνει στην αρένα της διοργάνωσης και είναι ικανή να (συμ)παρασύρει τους πάντες. Τουλάχιστον σε επίπεδο ενθουσιασμού, χάρη στους διαρκώς εκφραστικούς φιλάθλους της.

Δεν ξέρω αν θα αποκτήσει ουσία το "it's coming home" που τραγουδιέται εδώ και δεκαετίες. Το σίγουρο είναι πως τα "λιοντάρια" του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θα αφήσουν κάτι σε αυτή τη διοργάνωση.

Πηγή: sport24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)