Οπαδοί χωρίς μπήκαν χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο, λόγω προβλήματος στα τουρνικέ

Ο αγώνας της Σενεγάλης με την Ολλανδία άρχισε με πολλές ελεύθερες θέσεις στις εξέδρες του "Αλ Τουμάμα Στέιντιουμ" όμως σιγά σιγά γέμισαν με οπαδούς, που μπήκαν χωρίς εισιτήρια λόγω βλάβης του συστήματος εισιτηριών και των τουρνικέ.

Μπορεί να είμαστε στο 2022 και η τεχνολογία να έχει πλέον κυρίαρχο ρόλο στη ζωή μας όμως αυτό δεν εμποδίζει να μην παρατηρούνται προβλήματα, ακόμα και όταν έχουμε να κάνουμε με την κορυφαία γιορτή του ποδοσφαίρου, το Μουντιάλ.

Τρανή απόδειξη ο αγώνας της Σενεγάλης με την Ολλανδία για τον 1ο όμιλο, όπου στο ξεκίνημά του υπήρχαν πολλές ελεύθερες θέσεις στις εξέδρες του "Αλ Τουμάμα Στέιντιουμ" και στη συνέχεια αυτές γέμισαν, με οπαδούς να αποκτούν πρόσβαση στο γήπεδο λόγω βλάβης που παρουσιάστηκε στο σύστημα εισιτηρίων και στα τουρνικέ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Marca", ένα τεχνολογικό πρόβλημα έκανε όλες τις πόρτες του γηπέδου να ανοίξουν και πολλούς οπαδούς να μπουν μέσα σε στο γήπεδο δείχνοντας μόνο την Hayya, εφαρμογή που λειτουργεί ως βίζα στο Κατάρ και την οποία μπορεί να έχει κάποιος μόνο αν κατέχει τουλάχιστον ένα εισιτήριο για έναν από τους αγώνες Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η απόφαση να ανοίξουν οι πόρτες σήμαινε ότι οι οπαδοί που είχαν εισιτήριο δεν έμειναν έξω λόγω του προβλήματος με τον υπολογιστή και ότι πολλοί που δεν είχαν, απέκτησαν εντελώς ξαφνικά το δικαίωμα να απολαύσουν τον αγώνα.

Το ισπανικό μέσο ανέφερε μάλιστα ότι εκτός από εκείνους που έδειξαν απλά την εφαρμογή, υπήρχαν και άλλοι μπήκαν στο γήπεδο σπρώχνοντας απλά τα τουρνικέ εισόδου, που δεν λειτουργούσαν για μερική ώρα λόγω της βλάβης του συστήματος.

Πηγή: Sport24.gr

Δειτε Επισης

Εκνευρισμένη με τα ΜΜΕ η Ρούλα Πισπιρίγκου-Θιγμένη για το ζήτημα της πατρότητας των παιδιών
Έκρηξη θυμού και απειλών από Τατάρ για τον επικείμενο εξοπλισμό της Ε.Φ
Έφυγε η Ζατόπκοβα, το πρότυπο των Ολυμπιονικών
Ο Κορντέιρο όταν μιλούσε δεν ...σκεπτόταν και είδε την πόρτα της εξόδου
Η λύση είναι μάλλον μία: Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων
Η UEFA καλεί τις Κυβερνήσεις να προχωρήσουν κανονικά για το Euro 2020
Ο κορωνοιός προβληματίζει έντονα την UEFA , λύσεις όμως….
Η Ομόνοια που... δεν έχει βάθος, έχει τσαμπουκά και πάθος
Αταλάντα: Η «σταχτοπούτα» του Τσάμπιονς Λιγκ, που ανάβει φωτιές παντού!!!
Αχ βρε Τραΐκοβιτς, μέχρι και μάντρες πήδηξες για πάρτι τους. Τραγέλαφοι...