Έσπασε τα δοκάρια η Ουρουγουάη και η Ν. Κορέα πήρε το... Χ

Οι Ντιέγκο Γοδίν και ο Φεντερίκο Βαλβέρδε στις μεγαλύτερες ευκαιρίες της Ουρουγουάης σημάδεψαν δοκάρι, ο Ούι Τζο του Ολυμπιακού... αέρα και το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα που σημάδεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών με την ομάδα των πέντε Κιμ και των Λι να παίρνει το... Χ.

Ταχύτητα VS πάθος σημειώσατε: Χ. Ουρουγουάη και Ν. Κορέα, δύο διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου συναντήθηκαν στα γήπεδα του Κατάρ στη δική τους πρεμιέρα στο Group H.

Τελικό αποτέλεσμα το 0-0 σε ένα παιχνίδι που ναι μεν είχε τις στιγμές του, χωρίς να διεκδικήσει δάφνες ποιότητας καθ' όλη τη διάρκειά του, με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει της συνέχειας στον όμιλο που έχει φαβορί και αυτή είναι η Πορτογαλία.

Οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή σε κάθε. Οι Ουρουγουανοί με την κεφαλιά δοκάρι του εμβληματικού αρχηγού τους Ντιέγκο Γοδίν στο 43' και οι Ασιάτες με το σουτ του επιθετικού του Ολυμπιακού, Ούι Τζο, που πέρασε λίγο άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βαλβέρδε «όπλισε» στο 86' και βρήκε ξανά δοκάρι και ο Σον στο 90' σούταρε άουτ.

Από 'κει και πέρα, ο αγώνας είχε πολύ σκοπιμότητα, κακό ρυθμό και εκατέρωθεν διαμαρτυρίες από τις δύο πλευρές. Οι παίκτες του Ντιέγκο Αλόνσο, κατάφεραν σε γενικές γραμμές να βγάλουν εκτός κλίματος αγώνα τον Σον που είναι ο κινητήριος μοχλός της Κορέας, ενώ την ίδια ώρα τα... ατού των ποδοσφαιριστών του δεν είχαν την απόδοση που και ο ίδιος θα περίμενε.

Γενικώς, αν κάποιος έψαχνε να βρει την ομάδα που έψαχνε περισσότερο το γκολ, αυτή σίγουρα ήταν η Ουρουγουάη που όσο και αν προσπάθησε δεν βρήκε τον τρόπο, ακόμα και όταν ο εκλέκτορας των Λατίνων, έριξε στη μάχη και τον Καβάνι που έπαιξε μαζί με τον Νούνιες στην επίθεση. Το τελικό 0-0 εκτός από έναν βαθμό στις δύο ομάδες δίνει και ελπίδες πρόκρισης, με τα πάντα να είναι ανοικτά για τις δύο θέσεις που θα οδηγήσουν στους νοκ άουτ αγώνες. 

Οι συνθέσεις: 

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (Ντιέγκο Αλόνσο): Ρόσετ, Κάσερες, Χιμένεθ, Γοδίν, Ολιβέρα (78' Βίνα), Βεσίνο (78' Ντε Λα Κρουζ), Βαλβέρδε, Μπεντακούρ, Πελίστρι (86' Bαλέρα), Νούνιες, Σουάρες (64' Kαβανι).  

ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ (Πάουλο Μπέντο): Κιμ, Τζιν Σου Κιμ, Μουν, Χουάν Κιμ, Μιν Τζαέ Κιμ, Γιουνγκ Γκουόν Κιμ, Χουάνγκ Ιν Μπομ, Να (74' Καν Τζιν), Λι (74' Ζουν Χο), Σον, Ουί Τζο (74' Γκε Σουνγκ).

Δειτε Επισης

Άκυρο από τη Φέγενορντ στην πρώτη πρόταση της Λίβερπουλ για τον Άρνε Σλοτ
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Τέβες με πόνους στο στήθος
Ο Μπαπέ θα είναι το νέο «9» της Ρεάλ Μαδρίτης
Κλοπ: Πρέπει να αντιμετωπίσεις όλες τις μικρές αναποδιές
Απαγόρευσε για άλλη μια φορά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου το Ιράν
Λαουτάρο: Έχω ήδη κερδίσει πολλούς τίτλους στην Ίντερ και πρέπει να συνεχίσουμε
Ισοπέδωσε τη Σαουθάμπτον και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή η Λέστερ
«Δεν θέλω τη φανέλα...»-Απίθανο πανό από πιτσιρικά οπαδό της Τσέλσι
Η Άρσεναλ διέσυρε την Τσέλσι στο «Emirates» με 5-0 και ανέβηκε στην κορυφή
Γλίτωσε τη Γιουβέντους ο Μίλικ και την έστειλε στον τελικό του Coppa Italia