«Do or die» για την Αργεντινή, ντέρμπι για Γαλλία και Δανία

Το πιο σημαντικό ματς της ημέρας είναι το τελευταίο στο πρόγραμμα: Στις 21:00, η Αργεντινή αντιμετωπίζει το Μεξικό σε ένα do or die παιχνίδι για την Αλμπισελέστε. Η παρέα του Λιονέλ Μέσι υπέστη κάζο στην πρεμιέρα με την ήττα - σοκ από την Σαουδική Αραβία και δεν έχει περιθώριο για άλλη βαθμολογική απώλεια. Οι Μεξικανοί ψάχνουν επίσης μία νικη που θα ανοίξει τον δρόμο για την πρόκριση, αφού στην 1η αγωνιστική έμειναν στην ισοπαλία με τους Πολωνούς.

Οι Ευρωπαίοι, από την μεριά τους, έχουν επίσης ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά τους, αφού στις 15:00 αντιμετωπίζουν την Σαουδική Αραβία, η οποία γνωρίζει ότι με θετικό αποτέλεσμα θα «αγκαλιάσει» το ιστορικό εισιτήριο για την φάση των «16». Η αναμέτρηση αυτή έχει επίσης μεγάλη σημασία και σίγουρα θα δούμε... μάχη.

Από εκεί και πέρα, στις 18:00, η Γαλλία αντιμετωπίζει την ισχυρή Δανία για να «κλειδώσει» την πρωτιά στον όμιλό της. Οι «τρικολόρ» ικανοποίησαν στην πρεμιέρα με την απόδοσή τους, όμως γνωρίζουν ότι οι Δανοί, που κατέγραψαν ισοπαλία με την Τυνησία στο πρώτο τους ματς στην διοργάνωση, είναι σαφώς πιο... υψηλό εμπόδιο.

Τέλος, το πρόγραμμα «ανοίγει» στις 12:00 με το ματς Τυνησία - Αυστραλία. Όλα τα ματς θα μεταδοθούν από το ΡΙΚ 2 και το ΡΙΚ HD.

Πηγή: sdna.gr 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)