Ο Ρονάλντο εξήγησε την ένταση στην αλλαγή του-«Είπα σ' έναν Κορέατη να σκ@ασει»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενεπλάκη σε μια έντονη λογομαχία κατά τη διάρκεια της ήττας της Πορτογαλίας με 2-1 από τη Νότια Κορέα.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αντικαταστάθηκε στο 65ο λεπτό του αγώνα και ο Τσο Γκουέ-Σουνγκ του είπε να βγει γρήγορα από το γήπεδο. Οι δυο τους μοιράστηκαν μια... στιγμή ένταση καθώς ο Ρονάλντο αποχωρούσε και ερωτηθείς σχετικά, είπε: «Πριν από την αλλαγή μου, ένας από τους παίκτες μου έλεγε να φύγω γρήγορα. Του είπα να βγάλει τον σκασμό, δεν έχει εξουσία, δεν χρειάζεται να πει τίποτα. Θα επιτάχυνα τον ρυθμό αν το έλεγε ο διαιτητής. Δεν χρειάζεται. Δεν υπάρχει διαμάχη, συνέβη στην ένταση του παιχνιδιού. Είμαστε στο επόμενο στάδιο. Πρέπει να είμαστε, όχι μόνο παίκτες, αλλά όλοι οι Πορτογάλοι, γιατί θέλουμε να περάσουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Δεν ήταν μόνο ο Κορεάτης Τσο Γκουέ - Σουνγκ που ένιωσε την οργή του Ρονάλντο κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης. Μετά την απόσυρσή του, ο παλαίμαχος επιθετικός όπως αναφέρθηκε από το πορτογαλικό έντυπο «A Bola» φώναξε προς τον δικό του πάγκο: «Βιάζεσαι τόσο πολύ να με βγάλεις». Ο προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, αναγκάστηκε να εξηγήσει τι είχε συμβεί στην πραγματικότητα μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τον αγώνα. «Ο Ρονάλντο βγήκε από το γήπεδο θυμωμένος, ναι, αλλά με τον Κορεάτη παίκτη που τον έβριζε και τον έστελνε μακριά από το γήπεδο», είπε ο Σάντος. «Του απάντησε και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. «Άκουσα τι είπε ο Κορεάτης παίκτης, στα αγγλικά, και δεν έχω καμία αμφιβολία γι' αυτό και ο Ρονάλντο απάντησε «πρέπει να βιάζεσαι πολύ για να φύγω».

Δειτε Επισης

Φαβορί ο Σλοτ για να διαδεχθεί τον Κλοπ στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ
Τερματοφύλακας στο Ιράν τιμωρήθηκε γιατί αγκάλιασε γυναίκα οπαδό σε ποδοσφαιρικό γήπεδο
Απάντησε για τον πολυσυζητημένο πανηγυρισμό του μπροστά στους παίκτες της Κόβεντρι ο Άντονι
Αφήνει τη Nike για να ξανασυνεργαστεί με την Adidas η Λίβερπουλ
Τα είπε με τη Γουέστ Χαμ ο Αμορίμ και έχει πολλά να σκεφτεί
ΒΙΝΤΕΟ:¨Ξέσπασε σε κλάματα ο Μαρτίνες-«Δουλέψαμε σκληρά, μας αξίζει αυτή η χαρά»
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Ανάσα για τους προπονητές ενόψει του Euro-Εγκρίθηκε το αίτημα των 26 ποδοσφαιριστών
Πέρασαν επτά χρόνια από το clasico του Μέσι και ο iconic πανηγυρισμός με τη φανέλα στο «Μπερναμπέου»
Μπέλιγχαμ: Θέλω πρωτάθλημα, Champions League με τη Ρεάλ και Euro με την Αγγλία